Home

IKEA lanserar ny utomhuslampa med bluetooth-högtalare

Nu lanserar IKEA en ny lampa med Bluetooth-högtalare så att det blir lättare att ta med sig både ljud oc ljus ut. Högtalaren VAPPEBY är vattentöt och den första Bluetooth-högtalaren på marknaden med funktionen Spotify Tap.

Foto: IKEA

VAPPEBY är den senaste medlemmen i IKEAs sortiment med bluetooth-högtalare och en bärbar högtalarlampa som du kan ta med ut för att fylla dina bästa stunder med dina favoritlåtar. Den är laddningsbar, har en inbyggd LED ljuskälla med två olika lägen och levererar 360 graders ljud. Den tål ochskå både damm och vatten.

Det perfekta sällskapet

“Vi ser VAPPEBY som ett perfekt sällskap på balkongen, i trägården eller var den nu än behövs. Ljud och ljus går hand i hand när du skapar magiska vardagsstunder med vänner och familj. De två olika ljuslägena, den långa batteritiden och dess tålighet kommer hjälpa dig sätta den perfekta tonen”, säger Stjepan Begic, produktägare på IKEA.

VAPPEBY är den första Bluetooth-högtalaren på marknaden som levereras med SpotifyTap, vilket innebär att strömbrytaren fungerar som en knapp som “väcker” Spotify via den anslutna enheten. Genom att trycka en gång kommer Spotify att streama musiken du lyssnade på senast. Högtalaren är även kompatibel med andra streamingtjänster och ljudkällor som finns på den anslutna enheten. Den har en batteritid på upp till 12 timmar och laddas med USB-C.

VAPPEBY kommer att finnas tillgänglig i blått från och med april i svenska varuhus och online.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!