Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home

IKEA öppnar planeringsstudio i Göteborg

Till vintern öppnar IKEA upp ännu en planeringsstudio, denna gång på köpcentret Frölunda Torg i Göteborg. Men för den som är otålig slår det nya butiksformatet upp dörrarna på Kungsgatan – redan nu på fredag.

Personlig service och hemleverans

I planeringsstudion på Frölunda Torg kommer kunderna möta heminrednings-experter  och  få  personlig service  för att planera sina hem eller beställa produkter. Alla produkter levereras sedan dit kunden önskar. Planen är att öppna i november/december.
“Samtidigt som vi nu står redo att välkomna kunder till vår nya planeringsstudio i Göteborg City är vi glada över att kunna dela med oss av nyheten att vi snart också öppnar upp på Frölunda Torg. Det är ett bra läge för oss på IKEA att nå ut med vår heminredningskunskap och tillsammans med kunder och medarbetare utveckla detta nya butiksformat”, säger Anders Henricson, varuhuschef på IKEA Bäckebol. 

Vill göra det enklare för kunderna

IKEA satsar stort på att komma närmre kunderna och kommer under det kommande året att öppna upp flera nya butiksformat på olika platser i Sverige.

“Med denna satsning vill vi inte bara göra det enklare för kunder att ta del av möbler och heminredning, utan även göra det lättare för fler att inspireras och få personlig hjälp av våra heminredningsexperter. Vi vill att fler ska känna att vi finns där när de behöver hjälp med att hitta mer hållbara lösningar som underlättar i vardagen – både hemma och på jobbet”, säger Reza Shomali, utvecklingschef på IKEA Sverige.  

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!