Home

Ikea öppnar popup-butik i centrala Stockholm och det är inte alls som vi trodde

Efter sommaren behöver du inte åka så långt för att handla på Ikea, eller i alla fall inte om du går i kökstankar. Då öppnar nämligen en popup-butik för kök på Regeringsgatan i centrala Stockholm. 

ikea-pop-up

Foto: REX/Ikea

Butiken kommer vara ett inspirerande showroom med köksspecialister där du kan planera ditt kök och beställa hem det.

– Vi vill vara där människorna är, och gärna möta dem på nya sätt. Med en popup-butik kan fler planera och köpa IKEA kök på ett smidigt sätt mitt i Stockholm city. Det ska vara enkelt att komma förbi oss på Regeringsgatan 65, kanske på väg till eller från jobbet, säger Håkan Svedman, vd IKEA Sverige.

Den 355 kvadratmeter stora butiken kommer ligga på Regeringsgatan 65, snett emot Mood-gallerian. Det kommer inte vara möjligt att köpa med sig varor hem från butiken eller lämna tillbaka varor. Det enda du kommer kunna göra är att planera och beställa kök med hemleverans och montering, men även tjänster som installationsservice och mätservice.

Den tillfälliga köksbutiken kommer öppna efter sommaren och finnas till slutet av februari 2018. Vi hoppas fortfarande på att Ikea kommer öppna en butik där vi kan köpa alla inredningsdetaljer från deras kollektioner.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!