Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home

Ikea släpper stilrena högtalare tillsammans med Sonos

Ikea och Sonos släpper tillsammans en serie med stilrena högtalare och lampor som lyfter atmosfären i ditt hem. Vad sägs om en högljudd bordslampa i svart och guld? 

Foto: Ikea

Visst är man trött på högtalaren som bryter hela inredningsstilen hemma? Ikea och Sonos har nu löst problemet. I sommar släpper de sin stilrena serie “Symfonisk” med lampor och högtalare.

Ljud och ljus är två viktiga komponenter för att skapa en mysig stämning. Med många små ljuskällor lyfter du rummet och visst är det härligt att ha bakgrundsmusik hemma med dina favoritlåtar. Så vad passar då bättre än att kombinera dessa två med rikt ljud och stilren design.

– Vår avsikt var att skapa produkter som ingen av oss skulle kunna utveckla på egen hand. Och eftersom både musik och ljus är viktiga för atmosfären i ett rum, har vi utvecklat en produkt som kan leverera båda delar – nämligen symfonisk bordslampa med WiFi-högtalare, säger Tad Toulis som är VD för Sonos.

Hela serien kommer att finns på Ikeas hemsida och i butik i augusti 2019.

Källa: Ikea

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!