Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home

IKEAs nya koncept – mindre butiksformat

Med ett mindre butiksformat där kunder får hjälp med heminredningslösningar vill IKEA inspirera till ett bättre och mer hållbart liv – till ett överkomligt pris. De senaste åren har varuhuset öppnat upp butiker i mindre format i storstäder som Paris, New York och Tokyo, och nu har turen kommit till Stockholm. 

Foto: IKEA

Storstadsområdet växer och antalet invånare i huvudstaden väntas öka rejält de närmsta åren. Med sin nya butikslösning vill IKEA komma närmre människor där de bor, arbetar och rör sig. Lena Herder, landschef på IKEA Sverige säger att man med planeringsstudion vill inspirera Stockholmarna att tillsammans med IKEA hitta lösningar för ett bättre och mer hållbart liv hemma. “Hemmet har kanske aldrig varit så viktigt som mitt under en global pandemi”, tillägger hon.

Personlig service och guidning genom sortimentet

Tanken är att kunder ska få hjälp att planera och beställa hem mer komplexa heminredningslösningar som kök, sovrum och förvaring. I studion erbjuds personlig service av varuhusets heminredningsspecialister och möjlighet att klämma och känna på ett urval av sortimentet. Hela sortimentet går sedan att beställa hem, antingen med hjälp av butikens medarbetare eller via digitala lösningar.

“Vi växer samtidigt som vi fortsätter vår hållbarhetsresa mot att bli klimatpositiva, cirkulära och inkluderande till 2030. På IKEA vill vi leda utvecklingen av ett mer hållbart och rättvist samhälle och det genomsyrar alltifrån hur vi designar våra produkter till hur vi rekryterar våra medarbetare”, säger Lena Herder.

Den nya planeringsstudion öppnar i shoppinggallerian Bromma Blocks i sommar. 

 

 

Foto: IKEA

Nästa bild

Foto: IKEA

Nästa bild

Foto: IKEA

Nästa bild

Foto: IKEA

Nästa bild

Foto: IKEA

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!