instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
home

4 trenddetaljer som enkelt förändrar ditt hem 2022

Av: Metro Mode

Det nya inredningsåret är äntligen här med nya materialval, färger och former. Vill du lyfta känslan i ditt hem utan att lägga multum på nya möbler och väggfärg ska du satsa på inredningsdetaljer som enkelt skapar en harmonisk och lyxig känsla hemma. Nedan listar vi 4 sätt att göra det på. 

Foto: H&M Home

Inredningsåret 2022 innehåller precis som 2021 varmare kulörer i ljusbrunt, beige och inslag av pasteller. Få in färgpaletterna i ditt hem utan att byta ut möbler och färger på väggarna genom att addera trendiga inredningsdetaljer på allt från kuddfodral till vaser. I år ser vi ser också mycket av de skulpturala formerna, fluffiga mattor och mjuka teddyliknande material.

Investera både i stilrena klassiker som håller år efter år och addera bara en ny vas, ljuslykta eller vacker bok. Nedan listar vi 4 trenddetaljer du enkelt får in i ditt hem – utan att det kostar skjortan.

1. Skulpturala vaser

Finns det något härligare än att fylla hemmet med färska snittblommor i säsongens vackraste varianter? I år placerar vi gärna våra tulpaner och torkade hortensior i skulpturala vaser som är lika vackra att ha framme även utan blommor.

2. Kuddfodral med textur

Att byta textilier är det enklaste sättet att skapa förändring hemma. I år är det extra trendigt med fluffiga kuddar kuddar med textur. När våren gör entré tar vi gärna in lite ljusare nyanser i olika pasteller eller jordnära toner! 

3. Coffeetable-böcker

Ett enkelt sätt för att uppdatera ditt hem är att addera några fina böcker. Lägg dem på ett bord, ställ dem i en hylla eller gör ett fint stilleben. Det får hemmet att kännas både personligt och trendigt.

4. Vackra ljus

Det här är den kanske enklaste och mest prisvärda trenden 2022; istället för att byta ut dina ljusstakar och annat så sätter du bara i några fina ljus eller köper ett ljuvligt doftande doftljus. Vips så har du något riktigt vackert att vila ögonen på!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår