Home

Jannike Ebbing flyttar sin inredningsblogg till Metro Mode – lär känna vår nya bloggstjärna Bisse!

När Jannike “Bisse” Ebbing startade sin blogg för ett drygt år sedan tog det inte lång tid innan följarskaran växte sig stor. I dag är hon en av Sveriges största och mest populära inredningsbloggare och vi på Metro Mode är grymt stolta över att kunna välkomna Bisse i vårt team! Vi bad vår nya bloggstjärna att dela med sig av sitt dyraste inredningsköp, vart smeknamnet Bisse kommer ifrån och om hon har någon dold talang. 

Nu vill vi höra, vem är Jannike?
– En helt vanlig tjej från en liten ort som heter Åhus i Skåne. Jag är 32 år och har nyss flyttat till Stockholm för att utvecklas och följa kärleken. Jag har jobbat som fastighetsmäklare i 7 år och som influencer i snart 1 år.

Vart kommer ditt bloggnamn Bisse ifrån?
– Haha, det är faktiskt ett smeknamn jag fick redan som bebis, yngst i familjen med två äldre systrar som hade svårt att säga mitt namn Jannike, så blev det bebisen – bissen. Min pappa som har rötter i Danmark tyckte detta var otroligt kul då en person som kallas bissen är en ligist, haha. Så jag var helt säker på att jag hette Bisse fram tills det att jag var 8 år, min post var till och med adresserad till namnet Bisse.

Vad fick dig att bli intresserad av inredning?
– Jag flyttade till en villa i Malmö som skulle totalrenoveras och jag sökte efter inspiration på nätet, bloggar med mera, men tyckte alla var så dåliga på att visa från sina egna renoveringar och tankar. Det var mest samma pressmeddelanden de visade så jag tänkte att jag skulle dela med mig av hur jag tänkte kring renovering och till en med lite mindre i budget. Alla visade dyra märkessaker. Jag ville verkligen dela med mig av mitt egna hem och små tips på hur du kan göra något unikt.

Finns det någon inredningstrend du önskar att du aldrig hakat på?
– Koppar, jag vet inte vad som hände men jag köpte en massa koppar som jag inte ville ha, haha.

Har du någon inredningsdetalj i ditt hem som du aldrig skulle vilja vara utan?
– Min marmorkub i svart marmor, den kommer alltid ha en plats där hemma.

Vad är ditt absolut bästa köp du gjort till hemmet?
– Vår nya Carpe Diem-säng (210×210). ÄLSKAR mitt dyraste inköp som även är bästa investeringen.

Vad är ditt mest onödiga inrednings-köp?
– Inget!

När du inte jobbar som mäklare eller sysslar med inredning, vad gör du helst då?
– Spelar datorspel och tv-spel. ÄLSKAR allt som har med gaming att göra.

Har du någon dold talang som dina läsare inte vet om?
– Det måste ju vara att jag spelar World of Warcraft , CS och PS4 extremt mycket. Har varit med på alla Dreamhack. En spelnörd helt enkelt!

Här hittar du Jannikes blogg!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!