Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home

Kaffekapslar med stil – Nespresso med färgglad twist

När Nespresso lanserar en somrig kollektion i samarbete med den italienska entreprenören Chiara Ferragni uppstår det magi runt kaffebryggandet. Färg och mönster som bidrar med en härligt somrig känsla blir resultatet!

Vägledande trendsättare inom mode

Kollektionen består av några av Nespressos mest uppskattade maskiner och tillbehör där Chiara har adderat en personlig touch med mycket färg och mönster. Hennes unika stil står i centrum för det nya utseendet på kollektionen. “Chiara Ferragni är en banbrytande global entreprenör och är en vägledande trendsättare inom mode, livsstil och digitalt engagemang. Som ett av våra mest omfattande varumärkessamarbeten hittills visar detta spännande projekt på ett nytt tillvägagångssätt för Nespresso, samtidigt som det stöder vår kreativa vision”, säger Anna Lundström, Chief Brand Officer på Nespresso Global.

Sommardryck med twist

Nespresso lanserar även Limited Edition Tropical Coconut Flavour Over Ice med en exotisk smak av kokosnöt som passar perfekt att avnjutas som ett svalkande iskaffe. Den fräscha kokossmaken gifter sig väl med rostade karamelltoner och finns till både Original och Vertuo.

Kapslarna är gjorda av aluminium och återvinns på närmsta metallåtervinning.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!