Home

Kika in i Isabel Adrian och Steve Angellos nya lägenhet i Stockholm

Gaminghörna, en unik konstsamling och en tvättkorg från Hermés med hundmat i, är några av de saker som ryms i Isabel Adrians och Steve Angellos nya drömlägenhet i Stockholm. I det tredje avsnittet av “Klarna drops by” får vi en guidad tur i familjens nya hem.

Foto: Instagram @isabeladrian/Klarna.se

Efter flera år i Los Angeles har Hollywoodfrun och Dj-stjärnan valt att flytta hem till Sverige. Nu flyttar de in i en ljus sekelskifteslägenhet i Stockholm, och visar upp det nya hemmet i Klarnas nya youtube-serie “Klarna Drops By.”

Designmöbler, konst och unika samlarobjekt

I det ljusa vardagsrummet finns designmöbler och konst. Unika samlarobjekt pryder hyllorna och Isabel berättar att det finns en tanke bakom många av sakerna i lägenheten. “Jag tycker att det är viktigt att tänka på både hållbarhet och investeringar” säger hon i klippet. I det nyrenoverade köket med stora fönster står en gigantisk köksö i centrum. Köket har många detaljer i marmor och i en tvättkorg från Hermés förvarar familjen hundmat.

I det ljusa sovrummet med heltäckningsmatta berättar Isabel att hon har en kvällsrutin för att lättare kunna somna. Hennes bästa tips för en god natts sömn är en kvällsrutin som innefattar hudvård, meditation, ljudisolerade hörlurar, levande ljus, olja med lavedeldoft och spikmatta.

När Isabel och Steve köpte bostaden vann de budgivningen mot Dominika Pezcynski och Anders Borg, som också var på jakt efter en ny bostad. Lägenheten vid Slussen hade utgångspriset 14,5 miljoner kronor, och när Dominika och Anders förstod vilka de budade mot gav de upp.

– När vi fick reda på att det var han (Steve Angello reds. anm.) så fattade vi att han inte hade gett sig i första taget. Han har lite pengar, har Dominika sagt till Expressen.

Läs även:

Benjamin Ingrosso visar upp sin nyrenoverade lägenhet!

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!