Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home

Kolla in den här galna lägenheten mitt i Stockholm – med TRE våningar

Bor du i en tvåa och tycker att du har lite för lite plats, men vill inte flytta till hus? Då kan vi presentera den här galna lägenheten för dig. Den ligger mitt inne i Stockholm, har tre våningar – och en skejtpark – och är på hela 532 kvadratmeter. Vi sa ju att den var galen.

Har du alltid drömt om att ha ett hem där du kan få plats med ett biorum, pingisrum, ett skaterum och ja, allt som du någonsin kan tänka dig? Anade det, för vem har inte drömt om det? Då kan vi meddela att vi har hittat ditt nya drömboende, som dessutom ligger på Tegnérgatan mitt i Vasastan.

På de tre våningarna ryms tio rum, så här har du gått om plats att leva. Du går in i lägenheten på markplan och lägenheten försätter sedan i två våningar till, under mark. På entréplan finns kök, vardagsrum och ett hål ner till våning två. Detta är verkligen en lägenhet utöver det vanliga.

Lägenheten såldes 2017 och utgångspriset låg på 16,5 miljoner – med andra ord kan det vara läge att hålla utkik efter den om du blir sugen på att flytta in (samt börja spara pengar …). Kika in i lägenheten i bildspelet här nedan!

Bild/källa: Alexanderwhite.se

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!