Home

Kolla in det här svenska parets supercoola våning i New York

elyx-house-metro-mode-
I meatpacking i New York bor det svenska paret Boss-Tåhlin. Janina jobbar som PR-konsult och maken Jonas som VD för Absolut Elyx vodka. Våningen om 450 välplanerade kvadratmeter är inredd av inredningsdesignern Shaun Clarkson och något som gör den extra speciell är att om man vickar på en av böckerna i bokhyllan öppnas en dörr till en privat del av lägenheten. Metro Mode fick en pratstund med Janina Boss Tåhlin.

Hur skulle du beskriva våningen?
– Jag skulle beskriva lägenheten som modern och lyxig i en specifik stil som kallas “Raw Luxe”. Med det menas att skapa kontraster och trevnad genom att blanda det slitna, älskade och gamla med varma mjuka material som sammet, läder och päls med accenter av koppar. Det skapar en miljö som är lyxig men mysig och välkomnande i motsats till det strikta kalla minimalistiska.

elyx-house-metro-mode-

Berätta om bokhyllan och “lönndörren”, vad finns där bakom?
– Bokhyllan skapades för att vi skulle kunna ha en del av lägenheten som är helt avskild och som gäster inte har tillträde till. Den avskilda delen består av två sovrum, tre toaletter, tv-rum och bastu.

elyx-house-metro-mode-

elyx-house-metro-mode-

Utöver att detta är ert privata hem är det också en representationslägenhet, kan du nämna några kända profiler som festat i ert vardagsrum?
– Vår grundtanke är att våra gäster ska kunna komma ostört och anonymt. Gäster som redan har publicerats i medier är exempelvis Kim Kardashian och Kanye West som var hos oss för några veckor sedan.

Vilket är ert favoritrum?
– Biblioteket! Det här rummet ger en fantastisk härlig känsla. Färgsättningen, ljuset och materialen. Här hänger också gamla foton på vår släkt i svart/vitt och en det finns en antik välfylld drinkvagn.

elyx-house-metro-mode-

elyx-house-metro-mode-

elyx-house-metro-mode-

elyx-house-metro-mode-
Slutligen, vad gör ni helst när ni är lediga?
– Umgås med vänner och njuter av New York.

Av: Elina Malm
Foto: Absolut Elyx Vodka

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!