Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home

Lär känna Metros nya stjärnbloggare Amelia Widell

amelia widell melimeli bloggare fotograf designer
Med en drömlik våning mitt på Södermalm i Stockholm bor inredaren tillika stylisten och numera även designern Amelia Widell. Metro Mode Homes nya stjärnbloggare har alltid tusen järn i elden och i bloggen ger hon oss en inblick i sin svindlande vardag.
Som ofta omnämnd lillasyster till framgångstjejerna Hannah Widell och Amanda Schulman stoltserar Amelia, inte bara som inredningsbloggare, utan även som fotograf, stylist, designer och grundare till livsstilshemsidan Lovely Life. Hennes första jobb i inredningsbranschen var som stylistassistent för tv-produktionen Äntligen Hemma, därefter har hon hunnit med att arbeta både som scenograf, fotograf och i butik där hon importerat Marockanska möbler. Nyligen lanserades även hennes egen soffkollektion, MeliMeli, med snälla prislappar till hög kvalité.
Meli Meli
– Idéen till MeliMeli kom till mig när jag själv var på jakt efter en soffa till hemmet. Jag hittade ingen soffa till ett rimligt pris i snygga tyger. Så nu bara ett år senare släpper jag mitt eget soffmärke. Så nu har jag inte en, utan tre soffor i vardagsrummet, säger Amelia Widell till Metro.

Sveriges största inredningsbloggar listar sina drömköp till hemmet

Utöver soffkollektionen har hon under hösten deltagit i ett flertal webb-tv produktioner, inrett nystartade restaurangen Paradiso, vars bar öppnar i veckan och såklart hunnit med en renovering hemma. Att påstå att Amelia har hundra bollar i luften skulle vara en underdrift. Vill du läsa mer om Amelia? Missa inte hennes blogg på amelia.metromode.se!
Dusty Deco
Hemma hos Amelia: Amelia bor på 98 kvadratmeter på Södermalm med sin dotter Luca. En lägenhet som är i ständig förnyelse där väggar målas om lika ofta som andra vattnar blommorna.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!