Artikeln innehåller annonslänkar
Home

Lyckas med grillningen – 12 roliga grilltillbehör

Med hjälp av rätt tillbehör kan du göra underverk under sommarens alla grillfester. Vi guidar dig till de bästa köpen som gör dig till den nya mästerkocken med grillspaden i högsta hugg!

Foto: Bluegaz

Det finns få saker som andas så mycket sommar som en grillfest i trädgården eller på uteplatsen. Förbered dig inför sommarens middagar, antingen i mindre skala eller större fester, med rätt grillverktyg för att lättare kunna briljera vid matbordet. Med hjälp av rätt verktyg kommer du långt, men det gör också grillandet betydligt mer roligt och givande!

Spana in 12 roliga grilltillbehör nedan!

Källa: Bluegaz

Stek/Wokpanna 40 cm - Vaello KÖP

Stek/Wokpanna 40 cm - Vaello

Ställ wokpannan på grillen och woka loss! Med detta wokjärn i polerat stål får du snabbt fram en supergod middag! Perfekt för tillagning av grönsaker, paella, asiatiska rätter och mer.

Pris: 445 kronor.

KÖP

Nästa bild
Grillförkläde - Höfat KÖP

Grillförkläde - Höfat

Pris: 495 kronor.

KÖP

Nästa bild
Grillhalster - Fornetto KÖP

Grillhalster - Fornetto

Grilla lax, hel fisk, tofu, grönsaker, hela svampar och t.om köttbullar med detta smarta grillhalster i rostfritt stål!

Pris: 298 kronor.

KÖP

Nästa bild
GrillGrates KÖP

GrillGrates

GrillGrates är paneler som placeras ovanpå eller istället för dina vanliga grillgaller för att säkerställa en mer kontrollerad grillning. Den patenterade designen med uppresta spår eliminerar risken för att maten blir ojämnt grillad, torr och bränns vid. Istället kan du imponera på dina middagsgäster med jämna och saftiga resultat på grillproffs-nivå!

Pris: från 345 kronor.

KÖP

Nästa bild
Kycklinghållare - Fornetto KÖP

Kycklinghållare - Fornetto

Få perfekt kyckling varje gång med en kycklinghållare till grillen! Detta kycklingställ håller kycklingen på plats under grillningen och gör den extra mör och saftig.

Pris: 389 kronor.

KÖP

Nästa bild
Grillpensel silikon - Fornetto KÖP

Grillpensel silikon - Fornetto

Denna snygga och praktiska grillpensel i silikon hjälper dig att sätta smak på grillmaten utan att kladda!

Pris: 179 kronor.

KÖP

Nästa bild
Grillpanna KÖP

Grillpanna

Detta roliga grilltillbehör är perfekt för att steka allt från ägg och bacon till pannkakor, pizza och mycket mer direkt på grillen. En stekplatta eller plancha funkar precis lika bra som på spisen inomhus men nu med fördelen att du kan njuta av det härliga vädret samtidigt, vilken vardagslyx!

Pris: från 345 kronor.

KÖP

Foto: Bluegaz

Nästa bild
Röklåda KÖP

Röklåda

Har du ingen smokergrill? Inga problem! Med en röklåda till grillen kan du få till den där karakteristiskt rökiga smaken på köttet oavsett vilken grill du har! Bara blötlägg träspån av valfri smak, lägg dem i röklådan, placera lådan på grillgallret, tänd på och vänta till det börjar ryka. Därefter är det fritt fram att börja grilla! Experimentera med smaker som äpple, whiskey och körsbär och njut av underbart rökig mat.

Pris: från 179 kronor.

KÖP

Nästa bild
Grillform med lock - Fornetto KÖP

Grillform med lock - Fornetto

Upptäck helt nya grillmöjligheter med denna grillform i rostfritt stål! Den är snygg, praktisk och passar både på grillen och spisen.

Med en långpanna till grillen kan du baka, gratinera och marinera utan att behöva stöka till i köket. Släng ihop en mumsig lasagne eller varför inte en härligt grillad kladdkaka?

Pris: 598 kronor.

KÖP

Nästa bild
Rotisserie KÖP

Rotisserie

Ett rotisserie är perfekt för denna grillteknik eftersom det gör att köttet kommer högre upp, något som i sin tur tillåter mer luft att cirkulera undertill för optimal värmespridning. Grilla med fördel en hel kyckling, lammstek eller kebab i flera timmar och njut sen av oerhört saftigt och smakrikt kött!

Pris: från 995 kronor.

KÖP

Foto: Bluegaz

Nästa bild
Saltsten KÖP

Saltsten

En saltsten från Himalaya är den besvarade bönen för saltälskare! Salstenar har blivit väldigt populära hos grillentusiaster och fungerar som en klassisk stekplatta. Skillnaden är att man tillsätter en naturlig smak av salt som fördelas jämnt över hela maten. Sätt grillen på låg värme, placera saltstenen på grillgallret och låt den sakta värmas upp. Fyll därefter på med det som ska grillas. Resultatet blir en oerhört god matbit med naturlig sälta. Ditt saltkar kan slänga sig i väggen!

KÖP

Foto: Bluegaz

Nästa bild
Grillkorg KÖP

Grillkorg

Med en grillkorg slipper du äntligen se dina stackars små grönsaker och köttbitar ramla ner mellan grillgallret. En grillkorg håller maten samlad på ett ställe och ser till att den inte går sönder eller försöker rymma. Det är därför det perfekta grilltillbehöret för mindre bitar livsmedel som till exempel olika grönsaker, skaldjur, bacon, potatis och mycket mer.

Pris: från 375 kronor.

KÖP

Foto: Bluegaz

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!