Artikeln innehåller annonslänkar
Home

Marie Olsson Nylander gör nytt designsamarbete med Ellos våren 2022

Förra året släppte Marie Olsson Nylander ett designsamarbete med Ellos som sålde slut på rekordtid. Nu är hon tillbaka igen med en bäddkollektion som lyser av glädje, sommar och förväntan.

Foto: Ellos Home

Det första designsamarbetet mellan Ellos och Marie Olsson Nylander sålde slut på bara några timmar. Nu är hon tillbaka i ett nytt samarbete, denna gången en bäddkollektion.

Sätter tonen för sovrummet

Kollektionen förmedlar en sprudlande glädje och har en varm framtoning, inspirerad av tyger, färger och mönster som Marie själv har samlat på sig under åren. En kollektion där varje produkt talar sitt eget språk, men som i kombination med varandra skapar harmoni. “Sängkläder är viktigt för mig, det sätter tonen och känslan för hela sovrummet”, säger Marie Olsson Nylander om kollektionen. “Här mixas färg, form och mönster hejvilt – men med en tydlig röd tråd. En säng ska kunna vara obäddad med fortfarande vara fin. Det du har närmast din kropp talar omedvetet till dina sinnen. Skäm bort dig själv varje dag – sov mjukt och vackert”, säger hon om kollektionen.

Kollektionen lanseras den 10 mars och finns då tillgänglig på Ellos.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!