Artikeln innehåller annonslänkar
Home

Maxa balkongmyset på en liten budget

Härliga långfrukostar i morgonsolen och långa ljumna sommarkvällar med vänner – balkongen är tveklöst sommarens bästa rum. Vi har tagit fram fem tips på hur du fixar kvarterets mysigaste balkong och uteplats.

Foto: Granit / Jotex

Balkongsäsongen är här och för många innebär uteplatsen ett extra rum sommartid. Här finns plats för både avkoppling och sköna kvällar med nära och kära. Här är fem tips på hur du skapar en mysig oas i hemmet.

1. Skapa en grönskande oas KÖP

1. Skapa en grönskande oas

Du behöver inte en trädgård för att skapa en grönskande oas. I inredningsmagasinen har växterna fullständigt tagit över och i sommar får de följa med ut.

Det finns en uppsjö med olika växter och blommor – populära och mer sällsynta. Utnyttja golvytan, bord, piedestaler, en ampel i taket eller fixa ett snyggt stilleben med udda vaser.

KÖP

Foto: H&M Home

Nästa bild
2. Unika inredningsdetaljer KÖP

2. Unika inredningsdetaljer

Blanda gammalt med nytt. I antikbutiker och second hand hittar du unika möbler och inredningsdetaljer som får din balkong att matcha din personlighet. Ge nytt liv till gamla möbler med lite färg. Att köpa hem udda krukor på second hand är också ett enkelt och billigt sätt att göra din balkong mer personlig.

KÖP

Foto: Tradera

Nästa bild
3. Satsa på naturmaterial KÖP

3. Satsa på naturmaterial

Naturmaterial som bambu och rotting fortsätter dominera denna säsong – även på uteplatsen. Fixa stilen med bord, stolar eller en soffa i bambu för ett jordnära och nätt intryck.

KÖP

Foto: Jotex

Nästa bild
4. Sköna textiler KÖP

4. Sköna textiler

Njut av sommaren med sköna kuddar, snygga mattor och med värmande plädar för kyliga dagar. Satsa på textiler som ger ett ombonat intryck och får balkongen att kännas som ett extra rum. Lägg dynor och kuddar direkt på golvet för en bohemisk känsla.

KÖP

Foto: Granit

Nästa bild
5. Mysig belysning KÖP

5. Mysig belysning

Med rätt belysning kommer du långt. Ljusslingor längs med räcket eller i taket, lampor, och lyktor är ett enkelt sätt att skapa en mysig och ombonad känsla på balkongen. Vill du hitta unika lyktor och oljelampor är second hand din bästa vän. På Tradera kan du filtrera ditt sökresultat på det du önskar och söka på en specifik modell och designer – perfekt om ljuskällan du söker inte längre säljs i butik.

KÖP

Foto: Granit

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!