Home

Metro Mode Home finns på plats under möbelmässan – kom och säg hej!

Möbelmässan
På lördag öppnar möbelmässan (Stockholm Furniture & Light Fair) för allmänheten och givetvis finns Metro Mode på plats med en egen snygg monter. Kom och bläddra i vår nya Home-bilaga, drick en kall smoothie och tävla om inredning till ett värde av 50 000 kronor

Stockholm Furniture & Light Fair samlar några av världens främsta leverantörer, designers och möbelkännare för fem intensiva dagar. Och i år finns Metro Mode på Älvsjömässan med en monter stylad av våra Home-profiler Petra Tungården, Sanna Fischer Nordström och Andrea Brodin.

– Att vara en del av den största och creddigaste mässan i branschen känns självklart för oss. Vi ser ett växande intresse för hela Home-segmentet och detta är en del av att ytterligare stärka både Metro Mode och Metro Mode Home som varumärken och kanaler för våra annonsörer, säger Sofia Siewertz, marknadsansvarig på Metro Mode.
Mobelmässan
På lördag kan alla besökare som kommer till Metro Modes monter tävla om inredning värd 50 000 kr från huvudsponsorn Confident Living. Dessutom håller Petra Tungården och Sanna Fischer Nordström en trendspaning på mässans talarscen och här syns även Andrea Brodin som kommer att föreläsa om hur man med enkla medel stylar om sitt hem.
 
I samband med mässan ger Metro Mode även ut en särskild bilaga, Metro Mode Home där Petra Tungården är redaktör:
– Det ska bli så kul att jobba med Stockholm Furniture & Light Fair. Det känns verkligen som att intresset för inredning kokar och då är det extra kul att vi kan medverka, säger hon.
 
Kom och säg hej till oss på lördag den 13 februari på Stockholmsmässan i Älvsjö. Just nu har vi ett erbjudande att gå två och betala för en, läs mer här! (länk) Öppettider kl 10-17. Vi ses där!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!