Artikeln innehåller annonslänkar
Home

Nästa års stora trender – så inreder du ditt sovrum 2019

Ett sovrum som är harmoniskt, mysigt och ombonat är precis det vi vill ha. Nästa års sovrumstrender får oss att vilja göra en ordentlig förändring. Här listar vi fem trender som blir allt populärare och som du kommer se i alla sovrum 2019! 

sovrumsinspo-sanggavel-inredningstrender-2019Foto: Pexels & Ellos

Ett nytt år väntar runt hörnet och det är mindre än en månad kvar tills vi välkomnar 2019, och vad passar inte bättre än att göra positiva förändringar? Kanske börjar du ett nytt jobb eller tar tag i det där du har velat göra så länge? Oavsett vad du tar dig an är hemmet alltid den trygga zonen och därför bör du lägga extra mycket kärlek på just ditt hem.

Vi blickar framåt och har trendspanat på hur vi vill inreda vårt sovrum 2019 (sömnen är ju faktiskt a och o för att orka vardagen!) Något vi kommer satsa på är en kreativ sänggavel och mörkare toner i sovrummet. Och du, glöm inte att fundera ordentligt innan du väljer väggfärg, den påverkar nämligen ditt humör. Vill du veta mer? Här tipsar vi dig om 8 olika färger och vad de signalerar.

Låt dig inspireras av drömmiga sovrum nedan och spana in nästa års stora trender!

Kreativ sänggavel KÖP

Kreativ sänggavel

En sänggavel gör mycket för ett rum, även om du bara har en enkel sovalkov. De klassiska sänggavlarna ser vi fortfarande, men för den som vill ha ett extra trendigt sovrum är den kreativa sänggaveln något att införskaffa!

Här hittar du överkastet på bilden!

KÖP

Foto: H&M Home

Nästa bild
Blommor och växter KÖP

Blommor och växter

Naturfärger och grönt får oss att slappna av och skapar tillsammans med snygga detaljer och rätt belysning en myskänsla. Har du inget fönster i ditt sovrum? Satsa på torkade växter och blommor som just nu är supertrendigt, dessutom slipper du lägga pengar på nya växter!

KÖP

Foto: Pexels

Nästa bild
Rätt färgskala i sovrummet KÖP

Rätt färgskala i sovrummet

Glöm vitt och avskalat. Det är mycket enklare att fixa myskänslan med färg. Vi pratar om jordnära färger och mörka dova kulörer som för med sig ett lugn. Mörkblått eller mörkgrönt signalerar harmoni och skapar ett ombonat sovrum – precis som vi vill ha det.

Här hittar du påslakansetet på bilden!

KÖP

Foto: Ellos

Nästa bild
Mycket textilier KÖP

Mycket textilier

Satsa på mycket textilier – både i sängen, på fotöljen och i fönstret. Fundera ordentligt innan du köper ett nytt bäddset. Vad matchar dina väggar och vad skapar lugn och ro?

Här hittar du påslakansetet på bilden!

KÖP

Foto: H&M Home

Nästa bild
Platsbyggd bokhylla KÖP

Platsbyggd bokhylla

Det har blivit allt mer populärt med platsbyggda bokhyllor – något vi garanterat kommer se mer av 2019. Har du ett stort sovrum kan detta vara en kreativ idé om du vill göra en ordentlig förändring!

Här är hemma hos Metro Modes inredningsbloggare Jannike “Bisse” Ebbing som valde att göra en platsbyggd bokhylla i barnrummet, se här!

KÖP

Foto: bisse.metromode.se

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!