METRO MODE + LG Electronics

Nu är den här: Nya heta klädvårdstrenden!

En rymlig walk-in-closet brukade förr vara högst upp på alla fashionistas önskelista. Nu har inredningstrenden nått tvättstugan och vi drömmer om ett väldesignat tvättrum med lyxiga steamskåp och avancerade tvättmaskiner som hjälper kläderna att leva länge. Här är den nya, lyxiga klädvårdstrenden från LG Electronics som ger garderoben nytt liv!

Foto: Unsplash.

Hållbarhet och kvalitet är ledord för alla som älskar vackra kläder. Nu drömmer vi om att haka på den senaste trenden och inreda en lyxig tvättstuga med det allra senaste inom klädvård. Ett tvättrum där kläderna får stå i centrum och strykbrädan är ett minne blott.

Att använda ånga för att fräscha upp och ge garderoben nytt liv är både skonsamt för dina kläder och snällt mot miljön. Det lyxiga ångskåpet LG Styler kombinerar ånga med rörelse och smart utformad interiör. Ångan, i kombination med vibrerande galgar, slätar ut skrynklor och tar dessutom bort 99 procent av alla allergener, som exempelvis kvalster och pollen. Med hjälp av ångan elimineras också lukter och odörer, vilket ger plaggen en utvädrad och ren känsla. En annan häftig funktion är den inbyggda byxpressen, som gör det enkelt att återskapa snygga pressveck efter tvätt eller användning. Här finns också ett torkprogram för ömtåliga kläder som inte tål torktumling.

Den stilrena designen gör LG Styler till en snygg inredningsdetalj.

LG Styler är perfekt för skrynkliga klänningar eller svårstrukna skjortor som behöver fixas till i sista sekunden innan jobbet eller festen. Det stilrena skåpet finns i två utföranden – klassiskt vitt och sofistikerat svart – och har en modern och samtidigt tidlös design.

I jämförelse med ett normalt tvättprogram förbrukar Styler avsevärt mycket mindre vatten, vilket gör den till ett miljövänligare alternativ, som dessutom sliter mindre på kläderna. Den gör det också lättare att vårda plagg i känsligare material, som exempelvis kashmir eller ull, som inte mår bra av att tvättas i maskin eller som annars skulle kräva kemtvätt.

Läs mer om LG Styler här.

LG Twin Wash gör det möjligt att göra mycket på liten yta.

På tvättfronten är den senaste innovationen dubbeltvättmaskinen LG Twin Wash som kombinerar två tvättmaskiner i en och dessutom har en torkfunktion. Twin Wash gör det möjligt att ha ett multifunktionellt och förstklassigt tvättrum på liten yta. Perfekt för den som är trångbodd och vill göra det mesta av sitt utrymme.

Med Twin Wash kan man tvätta två maskiner tvätt samtidigt – stora mängder tvätt i den övre tvättmaskinen och fintvätt eller annan tvätt som man behöver så snabbt som möjligt i den nedre tvättmaskinen. Maskinen har också en smart wifi-funktion som gör det möjligt att styra tvätten på distans via mobiltelefonen.

Smart tvätteknik från LG Electronics.

Läs mer om Twin Wash här.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!