Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home

Nu blir Barbie spelfilm – hon kommer spela huvudrollen

I flera år har det ryktats om att det kommer att bli en spelfilm om den ikoniska dockan. Nu är det bekräftat och även vem som kommer axla rollen som Barbie.

Barbie-film-spelfilm-margot-robbie-puffFoto: REX Features/Getty images

Det har kommit en rad olika animerade filmer om Barbie men det har aldrig gjorts en spelfilm om dockan. Så för första gången någonsin får vi se en verklig version av Barbie. Redan nu kan vi få ett hum om hur hon kommer se ut för Warner Bros och Mattel (företaget bakom Barbie) har gått ut med att det är Margot Robbie som kommer att spela ikonen.

– Jag är hedrad över att få spela den här rollen och producera en film som jag tror kommer att ha en oerhört positiv inverkan på barn och åskådare runt om i världen, säger Margot i ett pressmeddelande.

Ända sedan det börjades pratas om en spelfilm om Barbie så har det ryktats om en flera olika skådespelerskor som ska spela Barbie. 2016 rapporterades det om att Amy Schumer skulle spela Barbie, då i ett projekt med Mattel och Sony. Men på grund av konflikter i hennes schema hade hon inte möjlighet att göra filmen längre. 2017 ryktades det om att Anne Hathaway landat rollen som Barbie, men nu vet vi äntligen vem det blir. Margot Robbie kommer, förutom att spela huvudrollen,  även vara med och producera filmen tillsammans med sin man Tom Ackerley via hennes produktionsbolag LuckyChap Entertainment.

Än vet vi varken vad filmen kommer att handla om eller när den har premiär, men vi kan knappt bärga oss tills vi får se vår favoritdocka på vita duken.

Källa: Harpers Baazar

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!