Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home

Nu kan du bli granne med kronprinsessan Victoria – kolla in det pampiga huset här

Nu kan du bli granne med kronprinsessan Victoria – kolla in det pampiga huset här
8 Se Bildspelet

Är du ett stort fan av kungafamiljen och har 29 miljoner över? Grattis, då kan du bli granne med kronprinsessan Victoria. I bildspelet kan du kolla i 1800-talshuset i Hagaparken som är ute till försäljning.  

Villan Sofieberg i Hagaparken är ute till försäljning. På promenad i parken kan du njuta av paviljonger och grönområden. Kanske springer du också på kronprinsessan Victoria och prins Daniel med barnen prinsessan Estelle och prins Oscar. De bor nämligen cirka en kilometer från Sofieberg.

Själva villan ligger på en arrendetomt och kräver en del omvårdnad invändigt. Delar från 1700- och 1800-talen finns bevarade och den senaste renoveringen skedde på 1940-talet. Det finns stor potential för det 443 kvadratmeter stora huset som har elva rum. Läget är helt fantastiskt, på en kulle med utsikt över vattnet vid Brunnsvikens västra strand. Utgångspriset ligger på 29 miljoner, men vad är väl det för ett gigantiskt hus, en naturskön omgivning och lite kunglig glans?

Källa: Wrede Fastighetsmäkleri
Foto: Scanpix & Wrede Fastighetsmäkleri 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!