Artikeln innehåller annonslänkar
Home

Nu lanseras Interflora Home – där blommor och växter möter inredning

Nu lanseras Interflora Home med ett sortiment för de som vill inreda med blommor och växter i fokus. Ett utökat sortiment av snittblommor, buketter och växter till hemmet, men även krukor, vaser och andra tillbehör.

Foto: Interflora

I takt med att intresset för gröna växter och blommor fortsätter växa ökar också intresset för att handla växter online. Interflora Home har som mål att vara Sveriges mest inspirerande onlinebutik när det kommer till blomstrande och gröna inredningsdetaljer. Med Interflora Home breddar bolaget erbjudandet och kompletterar Blommogram-affären med ett sortiment för de som vill inreda med blommor och växter i fokus.

Foto: Interflora

Ökad efterfrågan på växter online

I september förra året lanserade Interflora sitt koncept Gröna Flora. Ökad efterfrågan på att handla krukväxter och stora gröna växter online gjorde att Interflora valde att lansera konceptet under sin egen e-handel. Nu tas satsningen vidare och blomsterkedjan fortsätter fokusera på egenkonsumtion genom Interflora Home. “Interflora Home är nästa steg för att fortsätta bygga ett livsstilsvarumärke och är ett naturligt komplement till vår gåvoaffär”, säger Nina Lindvall, vd för Interflora.

Interflora Home finns online och i alla Interflorabutiker runt om i Sverige.

Interflora Home KÖP

Interflora Home

Vidare till Interflora Home här!

KÖP

Foto: Interflora

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!