Home

Nya snygga och smarta lösningar för hemmet – 12 köp som förändrar allt!

smarta lösningar puff
 
Sexigt wi-fi och långtidsbevattning, Smarta, praktiska och roliga tekniska prylar. I takt med att tekniken utvecklas förändras också designen. Det märks extra tydligt när det kommer till säsongens inredningstrender.
 
 
2. Ballingslöv
Multifunktionella uttag
Det märks att tekniken blir allt mer tillgänlig och snygg för våra bärbara enheter. Detta funktionella uttag är inte bara en stilren design i svart, utan laddar även din mobila enhet utan att ta upp yta för att ladda något annat. Perfekt när du behöver använda ström till flera produkter i köket eller i sovrummet.
 
3. Kebei Li, Cubic Cable Holder
Snygg försäkring
Dessa små gjutna bronskuber är utformade för att förhindra dina kablar att falla av bordskivor. Kuben består av tusentals mikroskalsugkoppar som gör att den sitter fast på nästan vilken yta som helst utan några som helst spår av repor. Designade i mässing, kippar och rostfritt stål av Kebei Li fungerar att bära med sig som accessoar till arbetsplatsen, skolan eller caféet.
 
4. Google, On hub, 1750 kronor
Sexigt Wifi
Vi blev helt lyriska när vi Google äntligen lanserade en mer attraktiv variant på router och ett nytt sätt att leverera wi-fi. Nu behöver vi inte längre gömma våra routrar under möbler eller bänkar, låt dem i stället bli en del av inredningen.
 
5. Orthex Eden, 270 kronor
Långtidsbevattning
Orhex nya kruka Eden med långtidsbevattning, håller örterna fräscha betydligt längre genom att se till att de alltid har lagom mängd vatten. Hälsa den nya tekniken blomkrukor välkomna in i våra hem. Äntligen slipper vi tänka på vattningen.
 
6. Samsung, Serif,
Låt TV:n bli ett med inredningen
Vi ser en trend att alltfler väljer att plocka bort tv-apparaten i hemmet. Men Samsung har istället valt att fokusera på designen och låter tvn ta mer plats och bli ett med inredningen. Ser vi en ledande trend mot en vändning? Det tror i alla fall Samsung, med sin nya lansering.
 
 
Läs också:
Fantastiskt sommarställe med strandläge i Sandviken
Kolla in den här drömlägenheten i Vasastan
Styla om din soffa med enkla medel
 
 
Av: Petra Tungården

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!