instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
home

Nyanser av beige och detaljer i rotting – sommarens stora inredningstrender

Av: Metro Mode

Värmen och försommaren är här, så nu är vi helt inställda på att inreda med sommarens alla trender. I år vill vi inreda med ljusa nyanser i varma naturtoner. Vi matchar detaljer och textilier i beige med rottingmöbler. Här listar vi säsongens finaste köp.

Foto: Instagram @sannahermine

En av våra stora favorittrender för sommaren är nyanser av beige och naturfärger. En trend som hängt med från våren och som vi inte kommer tröttna på i första taget. Nu till sommaren är det dessutom extra härligt med ljusa nyanser.

En annan trendsäker detalj är rotting. För några somrar sedan fick rottingmöblerna sin stora comeback och vi älskar den även i år. Den här säsongen har det även dykt upp fina detaljer i materialet, som brickor och korgar.  Rottingen är lika snygg ute på balkongen som i vardagsrummet, en given favorit för sommaren.

För att fixa den ultimata sommarlooken ska du även investera i konstnärliga inredningsdetaljer som en skulptur eller en fin vas. Det ger en härlig personlig touch till ditt hem.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår