Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Home

Nytt exklusivt sortiment hos Interflora

Att knyta en vacker blomsterbukett kräver sitt hantverk. Nu lanserar Interflora ett nytt exklusivt sortiment med lyxig blomsterdesign!

Foto: Interflora

Det nya sortimentet av buketter och dekorationer är skapat av sex mästerflorister som vunnit tävlingstitlar och utmärkelser eller på annat sätt gjort avtryck i blomstervärlden med sin skicklighet och kreativitet.

Samma status som konstnärer

“Med denna kategori vill vi visa på det mästerliga hantverkets skapande”, säger Nina Lindvall, vd på Interflora. De vill ge sina mästerflorister samma status som konstnärer och kockar. “Det finns så oändligt mycket talang inom vår bransch och det känns så roligt att äntligen få visa och lyfta fram det även i vår onlinebutik. Vi ser också en stor efterfrågan på mer unika och exklusiva produkter”, säger hon.

Blomsterdesign och hantverk i fokus

Alla utvalda mästerflorister innehar titeln under ett helt år, men var och en kommer att ha en specifik period på Interflora.se då just deras produkter är aktuella. Först ut är Johan Munter som är både glad och stolt över förtroendet att få ta fram det första, mer exklusiva sortimentet. “En kategori där blomsterdesign och hantverk verkligen får stå i fokus”, säger han.

Vidare till Interflora här!

Rosbukett KÖP

Rosbukett

Doftande rosenbukett skapad av Johan Munter, Mästerflorist, Floristkompaniet.

”Min rosenbukett ska föra tankarna till en vildvuxen slottsträdgård. Känslan är romantisk och levande. Här jobbar jag med enbart storblommiga rosor och trädgårdsrosor. Tillsammans är det tusentals kronblad förenade i en pastelldröm. Buketten är bunden i en ojämn lekfull form som framhäver varje blomma.”

Buketten innehåller en mängd blommiga trädgårdsrosor i olika storlekar och nyanser, även rosa och krämfärgade kvistrosor.

Pris: från 1 995 kronor.

KÖP

Nästa bild
Bordsdekoration KÖP

Bordsdekoration

Prunkande bordsdekoration skapad av Johan Munter, Mästerflorist, Floristkompaniet.

”Likt en sommarkväll går denna dekoration från blekt rosa till mörkt purpur. Jag gör den låg vild och lekfull med en bredd som gör att man knappt får plats med vinglasen. Men vem behöver vin när man har blommor.”

Liten:
Bordsdekorationen står i en skål och innehåller bland annat pionerna ´Sarah Bernhardt´ och ´Coral Sunset´, olika rosor samt bland annat martorn, klematis och lövkoja.

Stor:
Bordsdekorationen står i en skål och innehåller bland annat pionerna ´Sarah Bernhardt´ och ´Coral Sunset´, olika rosor, samt bland annat martorn, klematis, lövkoja och grönt.

Pris: från 1 995 kronor.

KÖP

Nästa bild
Pionbukett KÖP

Pionbukett

Magisk pionbukett skapad av Johan Munter, Mästerflorist, Floristkompaniet.

”Den här romantiska buketten är hyllning till försommarens bästa blomma, pionen. Stora fylliga pioner, blandat med mer stängda och knoppiga. För mig är det lika viktigt att buketten är wow vid leverans som att den ska hålla länge.”

Buketten innehåller bland annat pionerna ´Coral Sunset´ och ´Sarah Bernhardt´ ihop med sommarblommor som bland annat lövkoja, löjtnantshjärta och luktärt.

Pris: från 1 895 kronor.

KÖP

Nästa bild
Riddarsporrebukett KÖP

Riddarsporrebukett

Ståtlig riddarsporrebukett skapad av Johan Munter, Mästerflorist, Floristkompaniet.

”Riddarsporren är den ståtligaste av sommarens blommor, här i en hög och luftig bukett. Blekt blå som sommarhimlen. En bukett som bjuder på många olika former och nyanser.”

Buketten domineras av blå riddarsporre i olika storlekar tillsammans med vackra sommarsorter som fingerborgsblomma, lövkoja, martorn och gräs.
Den stora buketten innehåller även klematis.

Pris: från 1 995 kronor.

KÖP

Nästa bild
Huvudkrans KÖP

Huvudkrans

Somrig blomsterkrans skapad av Johan Munter, Mästerflorist, Floristkompaniet.

”Blomsterkrans direktöversatt från engelskan blir blomsterkrona. Så ska den bäras. Mjuk fluffig och somrig – en blomsterkona gör varje fest dubbelt så härlig.”

Huvudkransen innehåller trädgårdsros och kvistros, riddarsporre och pelargon.

Pris: 1 295 kronor.

KÖP

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!