instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
home

Nytt exklusivt sortiment hos Interflora

Av: Metro Mode

Att knyta en vacker blomsterbukett kräver sitt hantverk. Nu lanserar Interflora ett nytt exklusivt sortiment med lyxig blomsterdesign!

Foto: Interflora

Det nya sortimentet av buketter och dekorationer är skapat av sex mästerflorister som vunnit tävlingstitlar och utmärkelser eller på annat sätt gjort avtryck i blomstervärlden med sin skicklighet och kreativitet.

Samma status som konstnärer

“Med denna kategori vill vi visa på det mästerliga hantverkets skapande”, säger Nina Lindvall, vd på Interflora. De vill ge sina mästerflorister samma status som konstnärer och kockar. “Det finns så oändligt mycket talang inom vår bransch och det känns så roligt att äntligen få visa och lyfta fram det även i vår onlinebutik. Vi ser också en stor efterfrågan på mer unika och exklusiva produkter”, säger hon.

Blomsterdesign och hantverk i fokus

Alla utvalda mästerflorister innehar titeln under ett helt år, men var och en kommer att ha en specifik period på Interflora.se då just deras produkter är aktuella. Först ut är Johan Munter som är både glad och stolt över förtroendet att få ta fram det första, mer exklusiva sortimentet. “En kategori där blomsterdesign och hantverk verkligen får stå i fokus”, säger han.

Vidare till Interflora här!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår