Home

Oliver Ingrossos lägenhet såld – fick över 100 000 visningar på Hemnet

Tidigare denna månad meddelade Oliver Ingrosso att hans lägenhet var till salu. Nu är fastigheten såld, det skriver Ingrosso på Instagram.

Foto: Erik Olsson/Instagram @oliveringrosso

För drygt en vecka sedan berättade Oliver Ingrosso för sina Instagram-följare att hans lägenhet på Torstenssonsgatan i Stockholm var till salu. Anledningen till försäljningen var att Ingrosso nyligen skaffat ett nytt boende tillsammans med flickvännen Zoe-Fay Brown, som han har sonen Kalí tillsammans med:

“Nu säljer jag min lägenhet jag bott i sen jag var 16 år. Känns skumt som bara den men nu är det familj och större är införskaffat”, skrev Ingrosso i sin story på Instagram.

Fick över 100 000 klick på Hemnet

Lägenheten – en 1:a disponerad som en 2:a med högt i tak, bevarade detaljer, nyslipade trägolv och helt nytt kök och badrum – låg ute för 4 950 000 kronor. Men trots den saftiga prislappen tycks det ha blivit en snabb affär för krögaren, som nu avslöjar att lägenheten har blivit såld:

“105.500 klick på Hemmet och 13 dagar senare”, skriver Ingrossos mäklare Annika Wijkström i ett inlägg som han har delat på Instagram. “Tack för förtroendet!”

På Hemnet framkommer det dessutom att bostaden såldes för nästan en miljon mer än utgångspriset: 5 900 000 kronor för att vara exakt.

Det verkar som om Ingrosso har mamma Pernilla Wahlgren att tacka för att försäljningen kunde genomföras redan nu: enligt henne fick hon nämligen kliva in i sin sons ställe så att affären kunde slutas:

“Jag fick vara ställföreträdande säljare när Oliver var bortrest”, skriver hon på Instagram. “Nu börjar ett nytt kapitel i @oliveringrossos och @zoefaybrowns liv.”

Wahlgren passade även på att bjuda på en dråplig detalj från dagen för försäljningen:

“Efter att ha tagit denna selfie tappade jag pärmen med alla kontrakt och viktiga papper från mäklaren i gatan… ! ALLA papper låg spridda på trottoaren och under bussen..! Så typiskt mig…!”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!