Home

Hälsa på hemma hos Isabel Adrian och Steve Angellos hästgård i Skåne

Isabel Adrian är bland annat entreprenör, en känd TV-personlighet, författare och bloggare på Metro Mode. Hon driver också en fotostudio och är gift med Dj:n Steve Angello. De bor numera i Los Angeles men har en hästgård i Skåne som de älskar och besöker så ofta de kan. Vi fick kika in på gården och passade på att fråga Isabel om hur hon tänker kring inredning och om hur de fick tag på hästgården.

Du sa i en intervju med Malou von Sivers nyligen att du alltid har drömt om en gård i Skåne.
Hur hittade ni er gård?

– Tro det eller ej, men jag hittade den på internet. Vi hade bestämt att hitta ett sommarboende på något som jag själv kallar “neutral mark” d.v.s någonstans där varken jag eller Steve har några rötter, och mina tankar gick så klart till Skåne eftersom jag har spenderat några somrar där när jag var ung. Sen hakade Steve på när vi började göra vidare efterforskningar om stället. Det är nära till Danmark och till en stor internationell flygplats, vilket är perfekt när man reser mycket. Och havet som vi båda älskar ligger bara minuter från oss. Men jag tror avgörandet kom när vi såg hur stranden såg ut vid oss, det är nästan som Medelhavet, som vi båda har starka band till. Det var kärlek vid första ögonkastet när denna gård visade sig på skärmen. En vacker svensk gård som såg ut som en stor New York-penthouse inuti.

Har du gjort allt inredningsarbete själv, eller har du fått hjälp?
– Både jag och Steve har alltid haft ett stort intresse för design och inredning, så när det kommer till att inreda behövs det ingen hjälp. Vi njuter så mycket av att inreda våra hus, leta saker och se det komma till liv. Det känns som om vi kompletterar varandra väldigt bra när det kommer till just inredning, vilket gör det extra roligt. Vi har samma mål, som är att skapa en fristad för vår familj. Något vi kan vara stolta över och representerar det vad vi älskar. Det hoppas jag att man ska både känna och se när man stiger i vårt hus.

Vilket är ditt favoritrum och varför?
– Sovrummet! Alltid sovrummet. Jag spenderar allt för få timmar med att sova och relaxa, så när jag väl gör det, ja då njuter jag till 100 procent.

Vi har hört att du samlar på ananaser i keramik från keramikfabriken Guldkroken. Hur går det med samlingen och jakten?
– Det går himla dåligt… Jag har letat på loppisar i 2 år nu, men än så länge har jag bara hittat en turkos. Dock fick jag den för 5 kronor vilket gjorde att jag skrek till av glädje när damen sa vad hon ville ha betalt. Jag börjar nästan fundera på att sätta ut en efterlysning för ananaser på bloggen för att få hjälp. Det, eller så får jag ringa Hasse Aro på efterlyst om jag strikar noll i sommar igen!

Vad är viktigt för dig när du inreder? Ljus? Färger?
– För mig är det viktigt med ljusa vägar och stora fönster. Samtidigt måste det gå att göra det mysigt inomhus en mörk vinterdag, men på ett minimalisktist sätt. Jag vill behålla äktheten från den ursprungliga tidseran det här huset är byggt under, och jag är noga med att inte förstöra arkitektens vision eller husets stomme.

Vilket är den dyraste investeringen i er Skånegård?
– Huset såklart! Inuti? Svårt att säga men på rak arm, men det är nog bygget av en studio och ett produktionsrum, samt alla renoveringar vi gjort. Att förvandla något så här stort utan att förstöra det brukar oftast vara ett dyrt projekt, så det ligger också högt upp på den listan.

Och vilket är det bästa inredningsfyndet?
– Ananasen!

Vilka är dina bästa tips när det gäller inredning?
– Att inte glömma av att med små saker kan du få den vitaste vägg att lysa starkt av färg, så håll dig till neutrala färger på alla stora ytor och färgsätt genom tavlor eller t.ex. kuddar eller andra saker. Det är roligare att köpa nya kuddar och kaffebord än att måla om eller köpa en ny soffa!

Av: Jenny Lacis
Foton: Christian Örnberg

Kolla in bildspelet!

Isabels blogg hittar du på isabeladrian.metromode.se

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!