instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
home

Jordnära färger i påsk hos Granit

Av: Metro Mode

Påsken hos Granit innehåller inslag av naturen, rustikt porslin, jordnära färger och spännande detaljer som bryter av.

Foto: Granit

Vackert och hållbart har varit ledorden när årets påskprodukter har tagits fram. Färgskalan följer den färgskala som Granit har gjort sig kända för: lugna neutralare med inslag av jordfärger och material som tar största möjliga hänsyn till människa och miljö.

Olivgrönt och metall bryter av

En av årets påsknyheter är ett olivgrönt påskägg i glas som säljs i 3-pack. Snyggt för sig, eller tillsammans med det matchande glasägget i transparent glas och de mindre påskäggen i återvunnet papper.

Foto: Granit

Klassiska produkter som äggkoppen och glassbägaren i metall kommer tillbaka till påsken. Materialet bryter av snyggt mot det rustika och de jordnära färgerna. “Vi ville skapa en tidlös påskkollektion med hållbarhet i fokus, utan att kompromissa på estetiken. Vi tror att våra kunder önskar sig produkter som är hållbara men också fina att vila ögonen på”, säger Fredrik Olofsson, inköpare på Granit.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår