Home

Pernilla Wahlgrens besked om nya lyxhuset på Lidingö

Pernilla Wahlgren skulle vid detta laget redan ha flyttat in i sitt nya lyxhus på Lidingö utanför Stockholm, men av olika anledningar har husbygget försenats. Nu delar hon med sig av ett nytt besked kring sitt framtida drömhem.

Foto: Instagram @dreamsandcoffee_arkitek/@villa_wahlgren

Det lyxiga huset är planerat att bli över 300 kvadratmeter stort med fokus på mycket ljusinsläpp och sällskapsytor. I samband med att bygglovet till tomten godkändes i somras visade Pernilla upp ritningar på sitt nya hem. Även barnen har fått komma med önskemål och Benjamin har bett om ett gym och en plats för en flygel och Bianca har önskat en pool i mammans hus.

Villa Nilla har försenats

“Om allt går som det ska, så kommer ‘VILLA NILLA’ stå färdigt uppe på berget på min nya tomt om ca 1 år”, skrev Pernilla i somras. Projektet har dock försenats och Pernilla har tidigare avslöjat i podcasten “Wahlgren och Wistam” att hela huset stått i ett i garage i Rörvik.

Nu delar hon dock med sig av ett riktigt glädjebesked. På husets instagram har hon nu lagt upp några bilder på byggnadsställningar och skriver “Bilder på några byggnadsställningar kanske inte ser mycket ut för världen för er – men för mig betyder det att HELA HUSET levereras imorgon!!!”

Källa: Expressen

Foto: Instagram @dreamsandcoffee_arkitekt

Nästa bild

Foto: Instagram @dreamsandcoffee_arkitekt

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!