Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home

Petra Tungården och Sanna Fischer ger dig 7 pepparkaksidéer att prova hemma!

Petra Tungården och Sanna Fischer ger dig 7 pepparkaksidéer att prova hemma!
7 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/12/Bild-1.jpg

1.

Metros homesredaktörer Sanna Fischer och Petra Tungården fuskades sig till en perfekt pepparkaksdeg genom att införskaffa den på Urban Deli. Idag erbjuder många caféer och fik hemmagjord pepparkaksdeg för den stressade. Ett bra tips om tiden inte räcker till.

https://metromode.se/files/2015/12/Bild-2.jpg

2.

Det ska synas att det är hemma bakat. Prova att addera något nytt till dina pepparkaksgubbar. Varför inte låta tomten bära på en mandel? Eller en cashewnöt?

https://metromode.se/files/2015/12/Bild-3.jpg

3.

Smycka dina kakor till ett konstverk. Bli en jävel på att spritsa. Ett hett tips är att skippa tuben med glasyr och istället måla mönster med hjälp av en plastpåse och ett tunnare hål för precision

https://metromode.se/files/2015/12/41.jpg

4.

Är du trött på alla julmotiv? Bygg din egen form. Gör som bloggaren Hej Regina på Elle Decorations och låt kreativiteten flöda. Varför inte bygga en isbjörn eller din favorithjälte?

https://metromode.se/files/2015/12/51.jpg

5.

För att bygga din egen form behöver du: patentband (med jämn kant), avbitartång, något att böja med och en liten bit ståltråd. Klipp av en bit och börja böj. När du kommer till slutet överlappar du och fäster med ståltråden. Se steg-för-steg på hejregina.elledecoration.se

https://metromode.se/files/2015/12/61.jpg

6.

Peppakakor brukar ju räcka och bli över under jultid. Och alla måste ju faktiskt inte stoppas i munnen. Inspireras av bloggaren MadebyMary.se och låt pepparkakorna agera julkort. Är sugen på fler pyssliga knep? Besök madebymarys blogg!

https://metromode.se/files/2015/12/71.jpg

7.

Gör som bloggaren Diana Dontsova och låt pepparkakorna få agera prydnadspynt eller varför inte låta pepparkakorna dingla i granen? Diana tipsar även om en smarrig glutenfri pepparkaksdeg på sin blogg: bydiadonna.femina.se

Metros homeredaktörer Petra Tungården och Sanna Fischer visar dig hur du får till finaste pepparkakorna i jul.
De allra finaste pepparkakorna gör du utan tvekan hemma själv. Bygg din egen form eller förvandla pepparkakan till en prydnad i granen. Det är både enkelt och går snabbt att få till julkänslan med dessa söta kakor som fixar julig doft och pyntar ditt hem. Se alla tipsen i bildspelet!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!