Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home

Prins Carl Philip om nya lyxiga glaskollektionen: “Perfekt balans mellan form och upplevelse”

Prins Carl Philip om nya lyxiga glaskollektionen: “Perfekt balans mellan form och upplevelse”
3 Se Bildspelet

Designduon Bernadotte & Kylberg är aktuella med ett nytt spännande samarbete med den internationellt etablerade glastillverkaren Zwiesel Kristallglas.
Den exklusiva glaskollektionen består av två serier, “Air” och “Air Sense”, med tio olika glas i varje kollektion; vatten, chardonnay, riesling, rött vin, bordeaux, burgundy, champagne och dessertvin samt en tumbler och ett coupeglas. Som tillägg finns även dekanterare (vinluftare) för vitt och rött vin.
 
– Vi strävar ständigt efter att hitta perfekta balansen mellan form, funktion och upplevelse för alla sinnen. Samarbetet med Zwiesel Kristallglas har varit en fantastik symbios mellan vision, design och produktion. Vår skandinaviska designstil och våra idéer, kombinerat med Zwiesel Kristallglas erfarenhet och unika glaskvalitet, gjorde det möjligt för oss att ta fram Air och Air Sense. Vi kunde inte varit stoltare över resultatet, säger Bernadotte & Kylberg i ett pressmeddelande.
 
Bernadotte & Kylbergs serie kommer att säljas globalt under varumärkena Schott Zwiezel och Zwiesel 1872 med start 13 februari – men redan nu hittar du hela kollektionen i bildspelet!
Foto: Morgan Norman

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!