Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home

Renovera tillsammans – Bästa sättet att se om ni passar ihop

De flesta älskar att förnya sitt hem men att renovera tillsammans med sin partner kan vara en utmaning och verkligen sätta ert förhållande på prov. Houzz har gjort en global undersökning av par som renoverat tillsammans och de mest populära beskrivningarna av att renovera tillsammans var ”frustrerande”, ”utmanande” och ”smärtsamt”.

Att renovera tillsammans med sin partner anser 38 procent av svenskarna är ”frustrerande” medan en fjärdedel tycker att det är ”svårt”. Även om de flesta paren anser att renovering kan vara frustrerande så tycker ändå 61 procent av de svenska paren att ”vi är ett bra team” och bara 6 procent har övervägt att göra slut eller skilja sig. Det mest utmanande och konfliktskapande under renoveringsprocessen är valen kring stil, möbler och material. Just för svenskar är det möbler som är svårast att komma överens om medan tyskar bråkar om vilken färg de ska ha och ryssar om tapeter. Även om renoveringar kan skapa konflikter så svarade nästan två tredjedelar att de är mer tillfreds i sin relation tack vare renoveringsprojektet och hälften att de känner sig lyckligare. Att renovera tillsammans är alltså ett utmärkt test för att se om du och din partner passar ihop. Om ni klarar av att ta er igenom en renovering tillsammans så klarar ni det mesta.
Foto: Caiaimage/REX/Shutterstock

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!