Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Home

Så får du ditt hem att fortsätta vara härligt mysigt – trots att julen är över

Januari är kanske den tråkigaste månaden rent inredningsmässigt. Julen är över och det är långt kvar innan du kan börja inreda för våren. När du plockat bort adventsljusstakar och stjärnor känns det bara trist och riktigt omysigt. Här är tipsen som gör ditt hem galet mysigt igen.

I den här artikeln förekommer annonslänkar till återförsäljare.

mysigt-hem-inredningFoto: Ellos/Unsplash

Amerikanarna har anammat det danska ordet “Hygge” som betyder kort och gott mys. Vi här i Sverige har ju mysigt länge och det är så vi överlever ett halvår av mörker och kyla. Efter julens 24 dagar av mysande kan det vara svårt att få till den rätta känslan även i januari. I bildspelet här nedan hjälper vi dig skapa känslan som får vintern att kännas lite bättre.

1. Textiler KÖP

1. Textiler

Det är kallt ute och då vill vi ha det varmt och skönt inne. Är det någon gång på året du verkligen ska ösa på gällande filtar och kuddar så är det nu. Din soffa ska se lika mysig och inbjudande ut som sängen

1. Klippan, 695 kronor. Köp här>

2. Tell me more, 899 kronor. Köp här>

3. H&M Home, 149 kronor. Köp här>

4. Artwood, 689 kronor. Köp här>

KÖP

Nästa bild
2. Doftljus KÖP

2. Doftljus

Vintern är till för att vi ska mysa så därför laddar vi upp ordentligt med doftljus och vanliga ljus. Välj en doft som du tycker bidrar till den mysiga känslan. En som doftar bomull kanske inte gör att vardagsrummet känns som en myshörna utan kanske mer tvättstuga…

1. Lilla bruket, 219 kronor. Köp här>

2. Rituals, 215 kronor. Köp här>

3. Skandinavisk, 329 kronor. Köp här>

4. Terrible twins, 199 kronor. Köp här>

KÖP

Nästa bild
3. Ljusslingor KÖP

3. Ljusslingor

Det största problemet i januari är att det är otroligt mörkt, både ute och inne. Speciellt efter att du plockat ner adventsljusstakarna. Ljuset måste ersättas och lösningen stavas ljusslingor. Lek dig fram med slingorna tills du hittat den perfekta platsen. Dekorera dörren, ett fönster eller sätt den längs taket, möjligheterna är oändliga.

1. Jotex, 149 kronor. Köp här>

2. Rusta, 149 kronor. Köp här>

3. Watt & veke, 99 kronor. Köp här>

4. Star trading, 179 kronor. Köp här>

KÖP

Nästa bild
4. Varma färger KÖP

4. Varma färger

Håll dig borta från kalla färger som blått och lila utan välj istället varma nyanser som grönt och gult. Varma  och mustiga färger gör att ditt hem känns mer inbjudande och mysigt ut, speciellt nu när det är så kallt och blått ute.

1. Ellos Home, 899 kronor. Köp här>

2. Hemtex, 149 kronor. Köp här>

3. House Doctor, 288 kronor. Köp här>

4. Granit, 999 kronor. Köp här>

KÖP

Nästa bild
5. Rensa KÖP

5. Rensa

Någonting som kan få ditt hem att kännas riktigt omysigt är när du har för mycket saker och det bara ser rörigt ut. Gör en ordentlig städning och rensa bort allt som du inte använder, du kommer märka att ditt hem kommer känns betydligt mer harmoniskt.

1. Ernst, 749 kronor. Köp här>

2. Elodie details, 499 kronor. Köp här>

3. Lagerhaus, 59 kronor. Köp här>

4. Iris hantverk, 675 kronor. Köp här>

KÖP

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!