instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
home

Så har pandemin förändrat våra hem – 5 tips på hur du håller ordning och optimerar hemmakontoret

Av: Metro Mode

Efter att pandemin bröt ut har önskelistan kring våra hem ändrats en del. Behoven ser annorlunda ut efter ett år med hemmakontor och åtskilliga timmar vabbande för barnfamiljer. Många har ändrat sitt hem och en tiondel uppger enligt en ny Sifo-undersökning att de även bytt bostad.

Större rum, flera rum, bättre förvaring, bättre uppkoppling och nya möbler står på mångas önskelistor efter att pandemin bröt ut. Nästan varannan svensk uppger i den nya Sifo-undersökningen gjord på uppdrag av Elfa att de har nya behov i sina hem och redan har förändrat en hel del.

Behov av att förändra sina hem

Bland lägenhetsinnehavare är det hela 49 procent som sett nya behov mot 38 procent bland de som bor i villa. “I modern tid har vi aldrig tidigare sett att så många på så kort tid haft behov av att förändra sina hem. Det är framförallt en konsekvens av att allt fler jobbar hemifrån som spiller över på frågor som hur och var vi vill bo, hur vi inreder och hur vi organiserar våra hem”, säger Christine Dalman, Förvaringsexpert Elfa.

När vi spenderar allt mer tid i våra hem och hemmet blir den centrala platsen för arbete, umgänge, träning och vila blir det viktigare och viktigare att hålla ordning för harmoni och lugn. Plötsligt blir det flera saker som ska samsas om samma utrymme.

Nedan listar vi 5 tips för bättre hemmiljö!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår