instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
home

Så enkelt lyckas du med stylingen på ditt soffbord

Av: Metro Mode

Det kan vara svårt och veta vad och hur mycket saker du ska ha på soffbordet för att det ska bli snyggt. Därför har vi listat några tips på hur du kan tänka när du stylar ditt soffbord.

Foto: H&M Home

1. Välj ut några favoriter

Förvara saker som du älskar på ditt soffbord – som inspirerande böcker och saker du köpt på resa. Att förvara spännande saker som du älskar framme är även en bra ”konversationsstartare” för gäster.

2. Visa din personlighet

Låt ditt soffbord visa vem du är och tänk att sakerna är smycken till ditt bord, på samma sätt som du använder smycken till en outfit. Arrangera om prylarna varje gång du torkar av det så ser du snart vad som ser bra ut och vad som passar ihop – du kan ju faktiskt ändra dig hur ofta du vill!

3. Glöm inte funktionen

Soffbordet är ju inte bara en snygg möbel utan finns ju också där av en anledning – som avlastning och förvaring för sådant du använder. Kanske finns det några saker som du använder i vardagen som du vill ha enkel tillgång till och som du kan lösa en snygg förvaring för, som exempelvis en snygg ask att ha fjärrkontrollerna till tv:n i?

4. Blanda olika former

Ett grundtips för att lyckas är att blanda kantiga och skulpturala former för att få en skön kontrast.

Nedan hittar inspirerande böcker och andra sköna prylar som gör vardagen (och ditt bord!) vackrare!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår