Home

Så många miljoner fick Zlatan för sitt lyxhus i Åre

När Zlatans lyxvilla i Åre hamnade på Hemnet förra veckan var det många som var nyfikna på fotbollsstjärnans hus. Nu har det sålt för en svindlande hög summa.

Foto: Bjurfors/Andreas Ljungqvist

Zlatans lyxhus i Åre är inte vilken gammal kåk som helst. Fotbollsstjärnan byggde villan 2014, ett hus på hela 304 kvadratmeter med spännande arkitektur och fri utsiktspanorama.

Många spekulanter

När huset hamnade på Hemnet förra veckan var det många som var nyfikna på det och trots det höga priset – 30 miljoner kronor – var det flera som hörde av sig och ville köpa villan.

“Det är klart att det fick en rejäl skjuts med tanke på vem säljaren var, men det är inte alla som har 30 miljoner kronor att lägga”, säger Cecilia Edfeldt Jigstedt vid mäklarfirman Bjurfors om det höga antalet seriösa spekulanter.

Men 30 miljoner blev det alltså som huset såldes för till slut, och Edfeldt Jigstedt berättar att försäljningen gått snabbt när parterna väl kom överens. Zlatan var dock inte närvarande när det var dags att skriva på kontraktet:

“Jag tror att Zlatan är lite upptagen i Italien, så det var Helena som skötte allt”, säger Edfeldt Jigstedt. Hon tillägger att både köpare och säljare är nöjda med affären.

Källa: Expressen

Foto: Bjurfors/Andreas Ljungqvist

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!