instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
home

Så pyntar vi snyggt och stilrent påsken 2024

Av: Metro Mode

Många av oss förknippar påsken med gula kycklingar och fjädrar i vart och vartannat hörn, och visst är det fint med lite extra färg. Men i år vill vi pynta påsken med stil och finess. Nedan har vi samlat 40 detaljer som lyfter ditt hem under påskfirandet. 

Foto: DBKD

2024 är påsken tidig – i år infaller den vecka 13 och inleds med skärtorsdagen den 28:e mars. Påskägg, påskris och fjädrar är såklart den enklaste lösningen för att fånga den rätta känslan i hemmet inför högtiden. Men det är inte lika lätt att hitta mer stilrena inredningsdetaljer inför påskens firande då vi fortfarande vill få in de gula, rosa, lila och gröna detaljerna i vårt hem.

Ett enkelt tips är att byta ut detaljer som kuddar och filtar i vardagsrummet och få in naturen i vackra snittblommor, helst placerar vi dem i små vaser! Spana in 40 magiska detaljer vi gärna pyntar vårt hem med i år!

Sprid lite värme och glädje i påsk och beställ en vacker påskbukett från Interflora med påskens blommor och färger!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår