Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home

Sängar, sömnforskare och yogapass – Ikea öppnar ny unik citybutik

Älskar du att shoppa inredning på Ikea men har alldeles för långt att åka för att orka ta dig dit så ofta som du vill? Då har vi en härlig nyhet till dig, för Ikea satsar nu på citynära konceptbutiker.

Foto: TT/Unsplash

Vi har tidigare fått oss en köksbutik på Regeringsgatan och nu testar möbeljätten också att öppna upp en sovrumsbutik på Regeringsgatan 61. Butiken kommer till en början att vara en testbutik som är öppen från 11 februari till 10 mars men om den 400 kvadratmeter pop up-butiken blir framgångsrik kan det innebära att de satsar på fler city-nära butiker.

– Allt vi gör på Ikea gör vi för att för att testa och lära från kundernas behov. Vi kommer att vara väldigt lyhörda, säger Mattias Johansson, säljchef för Ikea Sverige till Dina pengar.

I den nya butiken är tanken att man ska kunna planera sitt sovrum och köpa utvalda artiklar som textilier, kuddar och växter. Större produkter, som sängar och garderobslösningar, får man beställa. Men inte nog med massor av shopping så kommer butiken att ta ett helhetsgrepp kring människors nattsömn.

– Vi kommer att ha seminarier och aktiviteter varje dag under månaden. Det blir sömnforskare, författare, influencers, hållbarhetsexperter, yogapass och samarbete med Svenska naprapatförbundet som tillsammans med våra egna experter kommer att hjälpa kunde hitta rätt säng för rätt kropp, berättar Mattias Johansson och forsätter:

– Vi vill lyfta vikten av att hitta en god nattsömn och inte bara visa produkter. Och vi vill göra det i en av Europas snabbaste växande storstäder.

Källa: Dina pengar

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!