Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Home

Sanna Fischer tipsar: “Så fixar du en inspirerande arbetsplats hemma”

Sanna-Fischer-inredningAvskalat, organiserat och med ett gäng inspirerande böcker och tidningar nära till hands, precis så vill Metro Mode Homes Sanna Fischer ha det på sin arbetsplats hemma.
 
Hur tänkte du när du inrede din arbetsplats hemma?
– Jag ville skapa en plats där jag alltid kan slå mig ned och ha mina viktigaste arbetssaker på samma plats varje dag. Datorn, min kalender och inspirerande mode-och inredningsböcker och glossiga magasin.
 
Vad är ditt bästa tips för att hålla ordning och reda på skrivbordet?
– Det är att låta var sak har sin plats. Varje dag när jag stänger ned min dator så ser jag till att städa upp på skrivbordet. Jag är ju lite av en pedant, så jag sover helt enkelt godare då. Köp snygga förvaringsboxar, en snygg pennförvaring och lägg ned onödiga saker du inte använder dagligen i en stängd låda.
 
Hur skapar man bäst en kreativ miljö på sin arbetsplats?
– Det är ju väldigt individuellt vad som fungerar för mig kanske inte alls passar en annan. Jag har alltid många bollar i luften och ett huvud som ständigt snurrar, så måste jag sitta i en avskalad miljö. Men jag skulle gärna ha stora moodboards med bilder och högar med uppslagna magasin och snygga riv från inspirerande böcker omkring mig. Sätt upp öppna hyllor där du förvarar snygga ting, det tycker jag får igång kreativiteten.

sno-stilen

Sno Sanna Fishers arbetsplats-stil!

1. Brevställ/Diskställ, Seletti, 636 kronor
2. Skrivbord, Royaldesign, 4990 kronor
3. Papperskorg, Svenskt tenn, 1900 kronor
4. Lampa, Global lightning, 950 kronor
5. Mobilställ, Bo concept, 318 kronor
6. Metallklämma, Lagerhaus, 19 kronor


Av: Sanna Fischer & Petra Tungården
Foto: Jesper Florbrant

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!