Home

Sanna Guidettis visar upp familjens nya lyxvilla i Nacka

I samband med att fotbollspelaren John Guidetti skrivit på för AIK väntar en ny tillvaro för honom och familjen i Nacka i Stockholm. Efter elva år utomlands flyttar de nu in i en 400 kvadratmeter stor lyxvilla vid vattnet. Spana in bilderna nedan!

Foto: Instagram @sannaguidetti

Inbrott i sitt hem i Spanien

De senaste åren har familjen Guidetti bott i Vitoria-Gasteiz i Spanien, och januari i år berättade Sanna Guidetti på Instagram att paret hade haft inbrott i sitt hem där.

”Inatt fick vi inbrott i Vitoria.. alla mina värdesaker är borta. Kul det ska bli att komma hem i kväll”, skrev Sanna och fortsatte: ”Och se hur dem slagit in fönstret i vårt sovrum. Och om de tagit fler saker” skriver hon.

Nytt drömhem i Nacka

Nu går flyttlasset till Sverige och på Instagram visar nu Sanna Guidetti upp det nya drömhuset i Nacka dit familjen flyttar i september. Huset har bland annat tio rum, terass med pool och en otrolig utsikt över vattnet. Prislappen hamnade på 31 miljoner kronor.

I juni skrev Sanna på Instagram, “DRÖM! ses i september”, och under ett nytt klipp från huset på TikTok skriver hon, “ATT JAG OCH MIN FAMILJ SKA BO HÄR?!” Även följarna är lyriska över det nya hemmet som inte sparar på krutet.

@sannaguidetti

ATT JAG OCH MIN FAMILJ SKA BO HÄR?!

♬ Bongo Cha Cha Cha (TikTok Classics Version) – Emma Muscat & Deutsches Filmorchester Babelsberg

@sannaguidetti

Börjat inreda hemmakontoret idag. Sen att det ser ut som rummet hos skolkuratorn atm är en annan femma 🥲

♬ L$d – Luclover

Spana in bilderna på lyxvillan nedan!

Foto: Instagram @sannaguidetti

Nästa bild

Foto: Instagram @sannaguidetti

Nästa bild

Foto: Instagram @sannaguidetti

Nästa bild

Foto: Instagram @sannaguidetti

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!