Home

Idag öppnar Søstrene Grene sin webbshop – här är allt du behöver veta!

Den senaste tiden har det danska varumärket Søstrene Grene gjort sig ett namn även i Sverige; de har inte mindre än tolv butiker runtom i landet. Nu tar även de steget ut på nätet – idag öppnar nämligen deras svenska webbshop.

Oavsett om du brinner lite extra för pyssel och DIY:s, inredning, dukningar eller att skapa vackra paket och gåvor till dina nära och kära så är sannolikheten stor att du har hört talas om Søstrene Grene.

– Det ska vara enkelt att handla hos oss och det ska gå att känna igen Søstrene Grene oavsett kanal och butik. Till exempel besöker många av våra kunder butikerna för att få inspiration, vi försöker därför att erbjuda samma inspiration på hemsidan och i våra sociala mediekanaler. Webbshoppen är bara början på vår resa och under de kommande åren ska vi introducera många fler omnikanal-initiativ, såväl i Sverige som på övriga marknader. Just nu är vi glada över att kunna välkomna våra svenska kunder till vår webbshop, säger Mikkel Grene, vd på Søstrene Grene, i ett pressmeddelande.

Och inspiration finns det gott om – på hemsidan finns allt från mönster på hur du stickar en trendig väst, till hur du skapar din egen konst med tekniken “pouring paint”.

Du kan följa invigningen av webbutiken på Søstrene Grenes Facebooksida i det här eventet, som i skrivande stund har över 35 000 intresserade; det hela börjar klockan 13.08 idag!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!