Home

Spana in Khloé Kardashians välorganiserade skafferi!

Realitystjärnan Khloé Kardashians skafferi är troligtvis ett av de mest organiserade i sitt slag. Spana in det prydliga utrymmet här!

Foto: Instagram @thehomeedit/@khloekardashian

2019 anlitade realitystjärnan Khloé Kardashian företaget The Home Edit för att organisera delar av sitt hem, och ett av de rum som många nu avundas Kardashian är – hennes skafferi.

The Home Edit skriver följande på Instagram om processen:

“Det här skafferiprojektet var extremt speciellt, och vi arbetade nära Khloés team för att skapa en skräddarsydd estetik med specifika lösningar. Genom att färga [de olika behållarna] i en speciellt framtagen färg skapades ett sammanhängande utseende genom hela utrymmet samtidigt som det levererade maximal funktion.”

Kardashian var mer än nöjd med resultatet:

“Jag älskar @thehomeedit!!!”, skrev hon i en story på Instagram. ”Snälla, kan någon från teamet flytta in hos mig! Jag kommer att ta hand om dig på alla sätt och vis, så länge du alltid lovar att göra saker som dessa…”

Var sak på sin plats

Kardashians avundsvärda skafferi är organiserat på följande vis: på de två undre hyllorna finns livsmedel som pasta, nudlar, och konserver. På hyllan ovanför förvarar Kardashian såser och salladsdressingar av olika slag, placerade på praktiskt snurrande fat.

Ovanför detta har Kardashian livsmedel och kakor i glasburkar som är tydligt märkta med respektive innehåll. Det är här som realitystjärnan förvarar sina berömda kakburkar, där kakorna är stapplade med en teknik som skapar ett estetiskt tilltalande mönster.

Därefter kommer en hylla med kokböcker och snacks, de sistnämnda givetvis i matchande lådor. På den översta hyllan förvarar Khloé glaskupor för ost och desserter. Längre in i skafferiet har hon ett område fyllt med ingredienser för bakning, samt en hylla för sitt vackra porslin.

Källor: People, Us Magazine, Poosh

Foto: Instagram @thehomeedit/@ivansocal

Nästa bild

Foto: Instagram @thehomeedit/@ivansocal

Nästa bild

Foto: Instagram @thehomeedit/@ivansocal

Nästa bild

Foto: Instagram @thehomeedit/@ivansocal

Nästa bild

Foto: Instagram @thehomeedit/@ivansocal

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!