Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home

Städa duschen med vinäger och diskmedel – se virala videon från TikTok

Rengör badrummet på några få minuter med hjälp av det här virala tricket som lämnat många förvånade. Bäst av allt – du behöver endast tre produkter.

Foto: Skärmdump @..emmy.m

I en viral video, som setts 4,5 miljoner gånger, visar TikTok-användaren Emmy Rachelle @..emmy.m hur du kan städa badrummet med enkla medel. I videon visar Emmy Rachelle hur du går tillväga för att få ett skinande rent badrum med endast två produkter – diskmedel och vinäger.

Börja med att fylla din diskborste med hälften diskmedel och hälften vinäger, i klippet används vitvinsvinäger. Rengör sedan ytorna du vill få rent, skölj av med vatten och torka med en mikrofiberduk om det är glas.

”Först blandade jag diskmedel och ättika i en sprayflaska, men det var slöseri med tid” berättar TikTok-profilen, som menar att diskborsten gör halva tricket.

Nedan ser du videon i sin helhet!

@..emmy.m worth it #tiktokhacks #hacksoflife #deepclean #parentsoftiktok #stressrelief #tiktokmademe ♬ original sound – Emmy Rachelle

Källa: Daily Mail

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!