Artikeln innehåller annonslänkar
Home

En magisk jul med Granit x Stig Lindberg

Efter två tidigare mycket uppskattade kollektioner med Stig Lindberg lanserar inredningskedjan Granit äntligen en julkollektion tillsammans med den ikoniska mönsterdesignern. Kollektionen består av julkulor i det populära mönstret Berså ochjulgransdekorationer samt klisteretiketter i retromönstret Pepparkaksserien. 

Foto: Granit

År 1960 lanserades Berså, ett av Stig Lindbergs mest ikoniska mönster som sedan dess blivit ett återkommande mönster i mångas hem. Efter succen med första Stig-kollektionen, där mönstret användes på dricksglas, är Granit tillbaka med en ny tappning av mönstret. Denna gång i frostat glas på julgranskulor – en blivande klassiker.

Stig Lindbergs lekfulla figurer i Pepparkaksserien kom till i Gustavsbergs experimentella Studio under 70-talet. Då bestod pepparkaksserien av sex reliefer i delvis glaserat stengods och var tänkta som exklusiva julgransdekorationer. I år har Granit tolkat och producerat valda delar av Pepparkaksserien som julpynt både i julgransdekorationer och klistermärken i papp för att göra serien tillgänglig för fler. 

Spana in kollektionen nedan och hos Granit!

Julgranskula Stig Lindberg Berså 3-pack - Granit KÖP

Julgranskula Stig Lindberg Berså 3-pack - Granit

Pris: 199 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Julgransdekoration Stig Lindberg 4-pack - Granit KÖP

Julgransdekoration Stig Lindberg 4-pack - Granit

Pris: 149 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Klisteretikett Stig Lindberg - Granit KÖP

Klisteretikett Stig Lindberg - Granit

Pris: 79 kronor.

 

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!