Home

Sugen på villa? Denna havsnära lyxvilla finns nu till salu!

Drömmer du om att bo nära havet? Bjurfors Exklusiv presenterar nu en riktig lyxvilla belägen i Kämpinge, Vellinge. Ett tvåplans-hus med spännande arkitektur rakt igenom med en magisk terass. 

House for sale in Skane Sweden Velling luxurious

Foto: Bjurfors Skåne

Arkitekten bakom denna design är Johan Sundberg. Han förverkligade ägarparets råa skisser och idéer. Huset blev klart år 2014 och ligger endast 100 meter från havet. Det bästa med huset? Det är till salu!!

Villan har en boyta på 305 kvm fördelat på 8 rum. Nedre plan är tillägnad sällskapsrum, stort kök, en härlig vinterträdgård och en sovrumsavdelning med badrum, bastu och dressing room. Vid entrén finner du funktionella utrymmen som tvättrum, preppkök, arbetsrum och träningsrum. På det övre planet finns ett allrum, tre sovrum och badrum. Vi flyttar in direkt!

House in Skåne daytime

Terassen under dagtid. Här kan man utan tvekan spendera en heldag ute i solen. Tomten har en platsgjuten pool klädd i mosaik, en uteplats med trädäck och en pergola med växande vinrankor. Stora sociala ytor för alla aktiviteter och tillställningar.

Se video nedan för att uppleva hela huset!

Utgångspris: 27 miljoner kronor. Läs mer om huset här!

Källa: Bjurfors

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!