Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home

Tjuvstarta våren på balkongen – 5 stilar att inspireras av

Tjuvstarta våren på balkongen – 5 stilar att inspireras av
5 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/03/inspiration-balkong-inredning-vaxter-.jpg

1. Grönt paradis

Har du klassiska, ganska tråkiga möbler och knappt någon budget? Fynda udda krukor på loppisar och fyll balkongen gröna härliga växter. Då Blir balkongen, nästan automatiskt, otroligt mysig och de tar dessutom fokus från de tråkiga möblerna.

Foto: maplantemonbonheur.fr/freundevonfreunden.com

https://metromode.se/files/2016/03/inspiration-balkong-inredning-minimalistiskt-grafiskt-modernt.jpg

2. Skandinavisk minimalism

Gillar du att hålla det enkelt och vill inte krångla till det? Då borde du köra på den (sjukt fina) minimalistiska stilen.

Tänk grafiskt! Kör på nätta möbler i antingen svart eller vitt. Köp ett olivträd eller liknande växt och sätt i en fin kruka och sen ett bord såklart. Varför inte ett snyggt betongbord? Mer behövs inte!

Foto: Stilinspiration/Instagram.com/style4_me

https://metromode.se/files/2016/03/inspiration-balkong-inredning-svart-och-vit.jpg

3. Svartvit dröm

Svart och vitt är en kärlekshistoria som aldrig kommer ta slut. Kör du på den här stilen kan du blanda mönster och texturer hejvilt, men bara om du håller dig till svart och vitt. Om du håller dig till den färgskalan kommer inte balkongen att uppfattas som rörig. Stilfullt och superfint. Den här stilen passar perfekt för dig som kanske inte hittat din personliga stil än.

Foto: nordicdesign.ca/ohwhataroom.de

https://metromode.se/files/2016/03/inspiration-balkong-inredning-bohemiskt-bohem-textilier.jpg

4. Bohemisk djungel

Hur mysigt vore det inte att sitta en ljummen sommarkväll på någon av dessa balkonger?

Satsa på mycket textiler i orientaliska mönster, starka färger och ljuslyktor.

Foto: beautylab.nl/instagram.com/hippiegypsystyle

https://metromode.se/files/2016/03/inspiration-balkong-inredning-personlig-vintage-retro-second-hand-.jpg

5. Personlig mix

Har du en utpräglad stil kan du köra på den hela vägen. Blanda in personliga detaljer, kanske något ärvt eller ett loppisfynd. Få balkongen att andas du, det ska kännas att man sitter på din balkong. Blanda nytt med gamla och unika ting.

Tänk också att det behöver inte kännas så genomtänkt. Det vi vill uppnå är ogenomtänkt genomtänkt. Det ligger en tanke bakom detaljerna men det ska kännas som att du tog det du hade.

Foto: stadshem.se/madogbolig.dk

Kör du bohemiskt, minimalistiskt eller kör du all in på växter i vår? Vi guidar dig till att hitta balkongstilen som passar dig.

Sakta, sakta blir luften varmare och solen börjar titta fram lite längre stunder. Hur härligt som helst. Fast än är det ett tag kvar innan vi kan sitta och njuta ute på balkongen utan tre filtar på oss. Det hindrar inte oss från att drömma oss bort och börja planera hur våra balkonger ska se ut i vår och sommar. Vi har hittat 5 stilar som vi inspireras av lite extra av just nu.

Foto: maplantemonbonheur.fr/Stilinspiration

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!