Artikeln innehåller annonslänkar
Home

Trendig och snygg förvaring – så maxar du ytan i din etta

Det finns nog ingenting som är så irriterande som dålig förvaring och att hitta praktiska och snygga lösningar är svårt. Metro Mode har hittat 7 fina och trendiga förvaringslösningar som skapar ordning i ditt hem.

En av de avgörande faktorerna när du ska köpa ett nytt hem är förvaringen, finns det inte tillräckligt kan det bli ett problem. Speciellt om ditt hem inte är större än 30 kvadratmeter. En lägenhet som har för lite förvaring uppfattas lätt som rörig och ostrukturerad. Vi har hittat trendiga och smarta förvaringslösningar som passar perfekt för små utrymmen.

Foto: wootay.com/remodelista.com

Klädställning av kopparrör KÖP

Klädställning av kopparrör

Har du ingen bra garderob kan du hänga dina kläder på en klädstång. Den här kopparstången är fäst i taket vilket frigör en massa yta längs med golvet. Perfekt för dig som bor litet!

Hittar du ingen fin stång att köpa kan du enkelt göra en själv. Det är enklare än vad du tror och kopparrör finns att köpa på valfri bygghandel. Här hittar du beskrivningen för hur du gör.

 

KÖP

Foto: Vosgesparis.com

Nästa bild
Klädställning KÖP

Klädställning

Orkar du inte göra en egen klädstång kan du köpa den här fina från Olsson & Gerthel. En Klädställning tar mindre plats än en garderob och dina kläder förtjänar att visas upp.  Den här kostar 2 190 kronor och finns att köpa här.

KÖP

Foto: Olsson & Gerthel

Nästa bild
Hyllsystem KÖP

Hyllsystem

Ditt hem upplevs trängre om du har många möbler som står på golvet. Därför kan det vara en bra idé att satsa på ett väggfast hyllsystem. Satsa på en klassisk stringhylla eller den här fina med läderremmar från Bolia. De är både sjukt snygga och sväljer dessutom otroligt mycket saker.

Här kan du köpa hyllan på Bolia.

KÖP

Foto: Bolia

Nästa bild
Hörnskåp KÖP

Hörnskåp

När ditt hem är litet behöver du utnyttja alla tänkbara vrån. Ett bra sätt är att köpa ett hörnskåp. Det är fina från Ikea är superfint och är dessutom i vårens trendfärg- rosa! Skåpet kostar 699 kronor och finns att köpa här.

KÖP

Foto: Ikea

Nästa bild
Skohylla KÖP

Skohylla

Skor tar oftast stor plats och skohyllor är sällan fina. Den här steghyllan sväljer många skor och tar dessutom inte så stor plats. Du behöver inte vara en snickare för att kunna bygga ihop den här fina hyllan. Det enda som krävs är att du haft träslöjd någon gång i ditt liv. Här hittar du beskrivningen.

KÖP

Foto: designsponge.com

Nästa bild
Förvaring under sängen KÖP

Förvaring under sängen

En klassisk förvaringslösning är att bygga en loftsäng. Under den här sängen får du plats med dina kläder eller vad du än behöver stoppa undan. För att bygga den här sängen kan du bland annat använda dig av Ikeas skåp Ivar.

KÖP

Foto: remodelista.com

Nästa bild
Förvaring på väggen KÖP

Förvaring på väggen

Får du inte plats med dina kontorssaker i ditt skrivbord kan du förvara dem på väggen. Köp en skiva hålad masonit och fäst fast korgar, hyllor och krokar. Vem har sagt att du behöver lådor för att förvara dina saker?

KÖP

Foto: apartmenttherapy.com

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!