instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
home

Tv-profilen Marie Olsson Nylander i samarbete med Ellos

Av: Metro Mode

Marie Olsson Nylander är i september tillbaka i tv-rutan med sitt fantastiska husprojekt i “Husdrömmar Sicilien.” Vi som inte kan få nog av hennes inredningsstil kan nu glädjas åt att hon inleder ett samarbete med Ellos.

Det skandinaviskt enkla bryts av mot rustika och bastanta inslag i Marie Olsson Nylanders inspirerande inredning. Här finns smaken av höstmogen apelsin, lukten av svalkande vindar och en frisk doft av rasslande löv som ger en försmak av hösten.

Något mer på väg

Kampanjen är bara en del av samarbetet mellan Marie och Ellos och något mer ska vara på väg. Exakt vad det är får vi vänta och se men det rör sig om heminredning. “Kollektionen i sig är fantastisk och enkel att jobba med, jag såg ganska tidigt en tydlig bild av stylingen framför mig. Sedan, när jag väl är på plats, så arbetar jag gärna på instinkt – det måste en nästan göra som inredare. Känslan i rummen är något helt annat i verkligheten än på bild”, säger Marie Olsson Nylander.

Förmågan att skapa ett hem

Enligt Anna Estlund, Creative Director på Ellos var samarbetet med Marie en självklarhet. “Marie har förmågan att skapa ett hem ur någonting som andra kanske bara hade struntat i, hon ser en grund och lyckas synliggöra den för andra genom att addera rätt detaljer. Det är lika fascinerande som underbart att få se henne arbeta”, säger hon.

Se mer av kampanjen och kollektionen här.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår