Artikeln innehåller annonslänkar
Home

Tvätta vita kläder med silverschampo – nya virala tricket

Silverschampo är suveränt för att hjälpa blekt hår att behålla sin kalla ton, men visste du att denna produkt har ännu ett användningsområde? Spana in det smarta knepet här!

Foto: TikTok @megaronni/Unsplash

Om du någonsin har blekt håret så har du säkert koll på att silverschampo är ett måste för att undvika gulnat hår. Men i en viral video avslöjar TikTokern Megan Reed – som går under användarnamnet @megarroni på plattformen – ännu ett användningsområde för denna produkt.

Så gör du

Reed visar att det går utmärkt att använd silverschampo för att fräscha upp vita kläder som inte klarar av vanligt blekmedel. I klippet, som i skrivande stund har 1,3 miljoner visningar, demonstrerar Reed hur hon använder produkten på en vit bikini som har fått en gråaktig nyans.

Reed börjar med att lägga bikinin i badkaret. Hon applicerar generöst med silverschampo, masserar in produkten och sköljer av. När hon håller upp bikinin efteråt är den skinande vit.

Kommentarerna från Reeds följare är blandade. Vissa skriver att de kommer att prova knepet, medan andra påpekar andra att det finns produkter som fyller denna funktion utan att bleka tyget. Reed menar dock att knepet är perfekt när man inte har något annat till hands hemma.

Spana in det virala klippet här nedan!

@megarroni A new discovery #lifehack ♬ original sound – Megan Reed | Life•Style•Beauty

Silver Shampoo -  L'Oréal KÖP

Silver Shampoo - L'Oréal

Professionel neutraliserende uppljusande shampoo till grått vitt hår. Berikad med violette pigmenter og magnesium*. En kombination av anti-gulnande ingredienser som neutraliserer och tar bort gula toner. Håret känns mjukt och ser glansigt ut.

Pris: 184 kronor.

(Rek pris: 225 kr)

 

KÖP

Nästa bild
No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo - Olaplex KÖP

No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo - Olaplex

Ett silverschampo som stärker, mjukgör och neutraliserar. Dämpar oönskade gula toner i blont hår samtidigt som det ger en kall och klar nyans. En högkoncentrerad och sulfatfri formula som ger dig möjlighet att skräddarsy just din ton.

Pris: 349 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Silver Shampoo - Lernberger Stafsing KÖP

Silver Shampoo - Lernberger Stafsing

Schampo med violetta pigment som neutraliserar gula toner i blonda, vita och gråa hår. Med keratin och veteprotein som stärker hårstråt på djupet, ökar elasticiteten och hjälper till att bevara hårstrukturen.

Pris: 229 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Total Results So Silver Shampoo - Matrix KÖP

Total Results So Silver Shampoo - Matrix

Neutraliserar oönskade varma nyanser i håret och framhäver ljusa slingor. Innehåller Antioxidanter som stärker håret.

Pris: 146 kronor.

(Rek pris: 180 kr)

 

KÖP

Nästa bild
Silver Shampoo Cool Purple - Antonio Axu KÖP

Silver Shampoo Cool Purple - Antonio Axu

Vårdande silverschampo som neutraliserar gula toner och förstärker kalla toner i blont eller kemiskt uppljusat hår. Antonio Axus unika, korrigerande färgpigment binder sig till håret och ger en vackert sval blond ton med exceptionell klarhet och strålande lyster. Schampot är mycket milt och helt sulfatfritt för att inte torka ut håret.

Pris: 159 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Silver Bomshell Shampoo - GK Hair KÖP

Silver Bomshell Shampoo - GK Hair

Mjukgörande och vårdande silvershampo som effektivt neutraliserar varma, gula/röda toner.Innehåller vitamin B5 som reparerar skadat hår och slitna toppar. Rekommenderat för naturligt och färgat hår.

Pris: 339 kronor.

 

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!