Home

Inred med blommor! 9 vårbuketter att pryda ditt hem med

Något vi aldrig tröttnar på är att fylla våra hem med blommor. Om du inte vill bege dig ut och plocka ett vackert fång med sommarblommor så tipsar Metro Mode om de finaste sommarbuketterna som ger ditt hem och din inredning ett ordentligt lyft på sekunden.

Nu är det dags att pryda ditt hem med fräscha buketter som lyfter både ditt hem och sommarpirret i bröstet till nästa nivå. För hur härligt är det inte att komma hem efter en lång dag på stranden eller en picknick i solen? Att ackompanjera dessa sommartecken med att ge ditt hem en helt ny fräschör i form av färska blommor får oss att vilja brista ut i ett glädjeskrik. Känslan och doften av ett gäng vackra blomster är det perfekta sättet att inviga den nya säsongen. Nedan hittar du Metro Modes bästa tips och de finaste buketterna att inspireras av i vår och sommar!

Hortensia

Hortensia

Underskatta inte gröna blommor. Det ser friskt och fräscht ut med gröna stjälkar i glas vas. Gröna Hortensior är så fina och du behöver bara några få för att få en stor och fluffig bukett!

Foto: Mitt og vaart hem

Nästa bild
Gult som vårsol och tussilago

Gult som vårsol och tussilago

Få ett mörkt rum att skina upp med hjälp av gula och orangea blommor. Det bryter av väldigt fint mot mörkblått och mörka trätoner!

 

Nästa bild
Tulpan + Ranunkel = Sant

Tulpan + Ranunkel = Sant

Tulpaner och ranunkler gör sig superfina tillsammans i en bukett. Ta de färger som passar bäst hemma hos dig och våga mixa och matcha med färger du kanske inte skulle valt i vanliga fall, det kan skapa oanade effekter i ditt hem.

Foto: Princesslajnia.blogg.se

Nästa bild
Pioner som förändras

Pioner som förändras

Pioner, det går inte att göra något annat än att älska dem! De är otroligt fina när du köper dem som små runda hårda knoppar, och perioden därifrån tills de slår ut i full blom gör att de uppfattas annorlunda och helt underbara på olika sätt från dag till dag. Perfekt för dig som lätt tröttnar på en bukett.

Nästa bild
Våga blanda en av varje

Våga blanda en av varje

Eucalyptus gör sig fint med i princip allt. Våga blanda ihop en bukett med alla möjliga sorters blommor. Håll dig till frostiga, matta pastellfärger för en riktig drömbukett.

Foto: frame.bloglovin.com

Nästa bild
Blanda vitt med färg

Blanda vitt med färg

Blanda upp vitt med de färger du tycker om mest och massa grönt.

Foto: Rockmywedding.co.uk

Nästa bild
Naturens egna utbud

Naturens egna utbud

Liljekonvalj är verkligen fantastiska både i doft och i sin enklaste renaste form – de är så fina helt på egen hand i en bukett. Det bästa av allt är att du kan plocka dem, och massor av andra blommor beroende på säsong, själv i naturen.

Foto: Frame.bloglovin.com

Nästa bild
Dova toner i grönt och blått

Dova toner i grönt och blått

Gröna och subtila mörkblå eller lila toner är så fint! Det finns mängder av olika sorters fina prydnadskål att blanda in i buketterna, det blir verkligen så fint.

Foto: Pinterest

Nästa bild
Variera buketten

Variera buketten

Eftersom Eucalyptus håller sig länge och väl kan du köpa en basbukett att ha i en vas och sedan byta ut de andra blommorna i buketten vartefter de vissnar, eller varför inte ha dem för sig själv?

Foto: Instagram @llillau

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!