Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home

Vårbuketter att pryda ditt hem med – inred med blommor

Vårbuketter att pryda ditt hem med – inred med blommor
9 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/03/IMG_7679.jpg

Hortensia

Underskatta inte gröna blommor. Det ser friskt och fräscht ut med gröna stjälkar i glas vas. Gröna Hortensior är så fina och du behöver bara några få för att få en stor och fluffig bukett!

Bukett

https://metromode.se/files/2016/03/tumblr_nd928fBBIi1qd8ye6o1_1280.jpg

Gult som vårsol och tussilago

Få ett mörkt rum att skina upp med hjälp av gula och orangea blommor. Det bryter av väldigt fint mot mörkblått och mörka trätoner!

Bukett

https://metromode.se/files/2016/03/bukett-8.jpg

Tulpan + Ranunkel = Sant

Tulpaner och Ranunkler gör sig superfina tillsammans i en bukett. Ta de färger som passar bäst hemma hos dig och våga mixa och matcha med färger du kanske inte skulle valt i vanliga fall, det kan skapa oanade effekter i ditt hem.

Bukett

https://metromode.se/files/2016/03/bukett-5.jpg

Pioner som förändras

Pioner, det går inte att göra något annat än att älska dem! De är otroligt fina när du köper dem som små runda hårda knoppar, och perioden därifrån tills de slår ut i full blom gör att de uppfattas annorlunda och helt underbara på olika sätt från dag till dag. Perfekt för dig som lätt tröttnar på en bukett.

https://metromode.se/files/2016/03/bukett1.jpg

Våga blanda en av varje

Eucalyptus gör sig fint med i princip allt. Våga blanda ihop en bukett med alla möjliga sorters blommor. Håll dig till frostiga, matta pastellfärger för en riktig drömbukett.
Bukett

https://metromode.se/files/2016/03/bukett-2.jpg

Blanda vitt med färg

Blanda upp vitt med de färger du tycker om mest och massa grönt.

Bukett

https://metromode.se/files/2016/03/bukett-3.jpg

Naturens egna utbud

Liljekonvalj är verkligen fantastiska både i doft och i sin enklaste renaste form. Liljekonvaljer är så fina helt på egen hand i en bukett. Det bästa av allt är att du kan plocka dem själv i naturen.

Bukett

https://metromode.se/files/2016/03/bukett-4.jpg

Dova toner i grönt och blått

Gröna och subtila mörkblå eller lila toner är så fint! Det finns mängder av olika sorters fina prydnadskål att blanda in i buketterna, det blir verkligen så fint.

Foto: Pinterest

https://metromode.se/files/2016/03/instagram-lillau-bukett.jpg

Variera buketten

Eftersom Eucalyptus håller sig länge och väl kan du köpa en basbukett att ha i en vas och sedan byta ut de andra blommorna i buketten vartefter de vissnar, eller varför inte ha dem för sig själv?

Bukett

En av de hetaste inredningstrenderna våren 2016 är att fylla ditt hem med blommor. Metro Mode tipsar om de finaste vårbuketterna som ger ditt hem och din inredning ett ordentligt lyft på sekunden.
Nu är det dags att pryda ditt hem med fräscha vårbuketter som lyfter både ditt hem och vårpirret i bröstet till nästa nivå. För hur härligt är det inte när snödropparna tränger fram i rabatterna, solen skiner starkt på de sopade gatorna och fönstren är nytvättade. Att ackompanjera dessa vårtecken med att ge ditt hem en helt ny fräschör i form av färska blommor får oss att vilja brista ut i ett vårskrik. Känslan och doften av ett gäng rara blomster är det perfekta sättet att inviga den nya säsongen. I bildspelet hittar du Metro Modes bästa tips och de finaste buketterna att inspireras av i vår!
 
Följ MetroMode.se på Facebook – där kan du diskutera och kommentera våra artiklar.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!